Yaşayabilirler mi?

Ned-Stark

Yumurta
Üye
Ben bakabileceğime inanıyorum. Hem bazı kraliçeleri dağıtıcam isteyenler olursa veririm. Ayrıca başka yapacak doğru düzgün bir şeyim yok ve 1 saat bile alması çok çok zor. 40 kraliçe nerden baksan en fazla 20 tüp koloni olabilir. 20 tüpün bakımıda hem messorlar tohumla beslenebildikleri hem de suluk gibi bir şey alırsam şekerli suda çok kolay olur. bence en fazla 30 dk sürer.
Knk eğer elinde varsa 2 tane gönderirsen çok mutlu olurum ben tüp yok diye almadım baya boldu havalarda soğuyunca bulamadım eğer gönderirseniz seve seve bakarım

Lokmankaya

Pupa
Üye
Teşekkürler, Antalyadayım isterseniz size birkaç tane gönderebilirim.
Selamlar, benim acil ihtiyacım yok, çok sağolun. Baharda bulurum zaten diye düşünüyorum. Tohum yiyebildikleri için minimal bakım gerektiriyorlar messorlar. Multi denemesi de yapın bence. Genelde zayıf olan kraliçe yuvadan atılıyor. Bu da iyi bir şey, güçlü olan seçilmiş olur.

Uzun vadede 20 koloni hızlı bıktıracaktır, bir de aynı tür, o konuda biraz haklılar ama bakamazsınız diye bir durum söz konusu değil bence.

Yazın baldacci bulursanız rahatsız ederiz sizi 😄. Antalya’da uçtuklarını duymuştum.

Kolay gelsin.

Murat11

Pupa
Üye
Selamlar, benim acil ihtiyacım yok, çok sağolun. Baharda bulurum zaten diye düşünüyorum. Tohum yiyebildikleri için minimal bakım gerektiriyorlar messorlar. Multi denemesi de yapın bence. Genelde zayıf olan kraliçe yuvadan atılıyor. Bu da iyi bir şey, güçlü olan seçilmiş olur.

Uzun vadede 20 koloni hızlı bıktıracaktır, bir de aynı tür, o konuda biraz haklılar ama bakamazsınız diye bir durum söz konusu değil bence.

Yazın baldacci bulursanız rahatsız ederiz sizi 😄. Antalya’da uçtuklarını duymuştum.

Kolay gelsin.
Çok teşekkürler, evet burada ağustos ayında her yer Baldacci oluyor. İyi hobiler dilerim.