Şubeden aldığın sürece bir sorun olmaz.Mikro un kurtları vede morio kurtları kargoda ankara canlı yemden almıştım bungün 4 gibi alcam şubeden dün kargoya verildi yaşarlarmı?
Yaşarlar bende dün sipariş verdim az once aldım yasiyolar istersen fotoğrafta atarım.Mikro un kurtları vede morio kurtları kargoda ankara canlı yemden almıştım bungün 4 gibi alcam şubeden dün kargoya verildi yaşarlarmı?
Kanka bana 2 günde istanbuldan geldi samsunda oturuyorum eğer hava deliği acmislarsa ölmezler ama Ankara canlı yem açıyor delik falan o yüzden için rahat olsunCevap veren herkese teşşekür ederim
Koydukları kutuda hava delikleri vardı ama paketledikleri kutuda delik yokduYanlış kargoladı ise ölüm riski var türkiyede 1 yer dışında heryer yanlış paketliyor o yüzden tavsiye olarak 250grmın üstüne çıkmayın
Benimkinde vardı.Koydukları kutuda hava delikleri vardı ama paketledikleri kutuda delik yokdu![]()
Ölüm olursa diye yedek olsun diye dirhepsi canlı geldi Allaha çok sükür. Mikrolardan baya vermiş 100 istemiştim morio da 10 du 15 göndermiş.