bu hobiye yeni başlıcam. Ancak sürüngenleri tercihen gecko türlerini nerden edineceği mi bilmiyorum eğer bir fikriniz varsa açıklayabilir misiniz?Şuanda 6 adet tür yasal türkiye'de :
1. İguana
2, African Fat Taill Gecko
3, Red Headed Rock Agama
4, Painted Agama
5, Fire Skink
6, Peter's Panded Skink
Ücret Ödemeden sahip olunabilecek canlılar değiller malesef![]()
Satın almak şuan en olanaklı yol.bu hobiye yeni başlıcam. Ancak sürüngenleri tercihen gecko türlerini nerden edineceği mi bilmiyorum eğer bir fikriniz varsa açıklayabilir misiniz?
Bulunabilirse tabiki 😂Şuanda 6 adet tür yasal türkiye'de :
1. İguana
2, African Fat Taill Gecko
3, Red Headed Rock Agama
4, Painted Agama
5, Fire Skink
6, Peter's Panded Skink
Ücret Ödemeden sahip olunabilecek canlılar değiller malesef![]()
Öncelikle hızlı geri dönüşün için teşekkürler. SatınSatın almak şuan en olanaklı yol.
bu hobiye yeni başlıcam. Ancak sürüngenleri tercihen gecko türlerini nerden edineceği mi bilmiyorum eğer bir fikriniz varsa açıklayabilir misiniz?
İnstagram veya Facebook sayfalarındaki sahiplendirme ilanlarına bakabilirsin veya üstteki arkadaşın vermiş olduğu sitedeki ilanlara bakabilirsin.bu hobiye yeni başlıcam. Ancak sürüngenleri tercihen gecko türlerini nerden edineceği mi bilmiyorum eğer bir fikriniz varsa açıklayabilir misiniz?
Sana tavsiyem doğadan bakabileceğin türler var onlardan alabilirsin.Bu başlık ile ilgili bilgisi olan lütfen alta yazsın
Arkadaşım biri atmış umarım bulup alırsın uygun şekilde. 🤭Öncelikle hızlı geri dönüşün için teşekkürler. Satın
almak için güvenli bir site veya herhangi bir yol var mı bildiğiniz.