Yardımcı Olabilir misiniz?

slmgoko

Larva
Üye
forumdan bir arkadaşın diye biliyorum burayı ama daha hiç alışveriş yapmadım.

waynhen

Nanitik
Yardımsever
Üye
@mimases hocam bize bı şöyle 8'li veya 16'lı askı gibi tüp tutacağı yapsan.Raf gibi olacak şekilde.Ve kargoyu hangi şehirden yolluyorsun?

mimases

Yumurta
Üye
Güzel sistemler. Kanalı varmı
Şuan için kanal vs yok. Ama düşünüyorum sistemleri bende kullanıyorum çünkü. Hem sistemi hem de kolonileri göstermek istiyorum.

@mimases hocam bize bı şöyle 8'li veya 16'lı askı gibi tüp tutacağı yapsan.Raf gibi olacak şekilde.Ve kargoyu hangi şehirden yolluyorsun?
Tasarlayayım senin için, ayıp ettin :) Kargoları Düzceden yolluyorum. Bu rafın direk STL ve STEP formatlarını paylaşırım. Elinde veya çevresinde yazıcı olanlar da yazdırır.

waynhen

Nanitik
Yardımsever
Üye
Şuan için kanal vs yok. Ama düşünüyorum sistemleri bende kullanıyorum çünkü. Hem sistemi hem de kolonileri göstermek istiyorum.

Tasarlayayım senin için, ayıp ettin :) Kargoları Düzceden yolluyorum. Bu rafın direk STL ve STEP formatlarını paylaşırım. Elinde veya çevresinde yazıcı olanlar da yazdırır.
Valla çok iyi olur hocam.Tüpleri nereye koyacağımızı şaşırdık anasını satayım :D Bide kedi olunca normal masaya koyamıyoruz şart yani.

Maviatak

Yumurta
Üye

15 kreliçe var tüplerimde senden yüklü sipariş gecicem gibi 😅