Yardımcı olabilir misiniz.

Kutlu0

Yumurta
Üye
Forumda bulamadım varsa kusuruma bakmayın. Bir tane componotus santus satın aldım kargoyla geldi. Tüp içinde yasadigi alan biraz küçük yani yeterli ama biraz küçük o yüzden kapağını açıp beslemeye çalıştığında (azıcık sekerli su verecem) hemen kapıya saldırıyı o yüzden veremiyorum 6x6 formikaryum var bağlasam oraya koysam olurmu

Ü

Üye silindi 7026

Eğer işçisi yoksa besleme yapmaya gerek yok. Strese giriyordur o yüzden rahatsız etmeyin ve de formikaryuma almayın. Rahat bırakın yeter.

Kutlu0

Yumurta
Üye
Eğer işçisi yoksa besleme yapmaya gerek yok. Strese giriyordur o yüzden rahatsız etmeyin ve de formikaryuma almayın. Rahat bırakın yeter.
Tamamdır teşekkür ederim birde un kurdu aldım bunlar böcek olurken teker teker ayiklicammi bocekleri

Yigit3

Yumurta
Üye
Tamamdır teşekkür ederim birde un kurdu aldım bunlar böcek olurken teker teker ayiklicammi bocekleri
Pupa olduklarında ayıklaman daha doğru aksi halde un kurtları pupalara zarar verebiliyor. Bu da pupanın ölmesine ya da böceğin sakat çıkmasına neden oluyor

AntAdam

Yumurta
Üye
Hayır pupadayken un kurtlari zarar verebiliyorlar Tuğkan abi kendiside söylemişti zaten lütfen yanlış bilgi vermeyelim.
Hayir dedi bende biliyom ama kendisi ayristirmiyomus sadece bocekleri ayiriyormus (6 yil onceki videosunda demisti sonra karar degistirdiyse prdn)

Enesersoy45

Gamergate
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Pupaları ayırmadan da yapabilirsiniz ama verim düşer. Acıkan kurtlar pupalardan ısırık alabilir ve bu durumda ya pupa ölür ya da böcek sakat çıkar.

Kutlu0

Yumurta
Üye
Cevap veremedim kusuruma bakmayın çok teşekkur ederim önerileriniz için.

RusherCrasher

Yumurta
Üye
Forumda bulamadım varsa kusuruma bakmayın. Bir tane componotus santus satın aldım kargoyla geldi. Tüp içinde yasadigi alan biraz küçük yani yeterli ama biraz küçük o yüzden kapağını açıp beslemeye çalıştığında (azıcık sekerli su verecem) hemen kapıya saldırıyı o yüzden veremiyorum 6x6 formikaryum var bağlasam oraya koysam olurmu
işçisi yoksa kesinlikle vermeyin sadece suyla beslenebilir yumurtlası varkende vermeyin ilk işçi çıksın hocam sonra şekerli su takviyesi yapınız.