Cinsleri ne?Arkadaşlar, karıncalarımın çoğu ölmüş. Ben fazla kontrol ediyordum, strese girmesinler diye susam verdim. 2-3 gündür takip etmiyordum, dolabımda karanlık yerdeydiler ama karıncaların çoğu ölmüş ve yemi yememişler.
Birden fazla kraliçeyi aynı yere koymuşsunuz gibi görünüyor. Muhtemelen Multiqueen'e uygun değil elinizdeki kraliçeler. Sağlam olanları ayırın birbirinden.Arkadaşlar, karıncalarımın çoğu ölmüş. Ben fazla kontrol ediyordum, strese girmesinler diye susam verdim. 2-3 gündür takip etmiyordum, dolabımda karanlık yerdeydiler ama karıncaların çoğu ölmüş ve yemi yememişler.
Abi, buzdolabında değil, normal dolapta tutuyorum. Bir de Pheidole idi.Başka bir konudan hatırlıyorum kolonisi messordu. Susam yeterli gelmemiş olabilir. Bir de neden buz dolabından tutuyordunuz hayvanları?
Ben arkadaşımdan almıştım. Bir abi bana içerisinde kraliçe karıncalar olduğunu söylemişti ama aklıma şu an sizin yazmanızla geldi. Ben ayırmadım. En yakın zamanda tüp alacağım, umarım yaşarlar.Birden fazla kraliçeyi aynı yere koymuşsunuz gibi görünüyor. Muhtemelen Multiqueen'e uygun değil elinizdeki kraliçeler. Sağlam olanları ayırın birbirinden.
Pheidole.Cinsleri ne?
Daha net fotoğraf atarmısın ben pek Pheidole'ye benzetemedim.Abi buz dolabında değil normal dolapta tutuyorum bide pheidole idi
Ben arkadaşımdan almıştım bir abi bana içerisinde kraliçe karıncalar olduğunu söylemişti ama aklıma şuan sizin yazmanızla geldi ben ayırmadım en yakın zamanda tüp alacağım umarım yaşarlar
Pheidole