Aleykümselam. Bilgi konusunda yardım edebilirim.
Karınca hobisine başlamak istiyorum.Uzun zamandır bu fikir aklımdaydı fakat gerek okul gerekse nereden başlamam gerektiğini bilmediğimden hep erteliyordum.Yazın gelişiyle karınca hobisine başlama cesareti buldum.Bana verebileceğiniz önerileri heycanla bekliyorum ve en önemlisi nereden başlamam...
karincaciftligim.com
Bu konuda öncedende yazdığım şeylere ekleme yapacak olursam; karınca hobisi kompleks birşey değil, sadece sabır isteyen bir süreç. Hobiye başlarken almanız gereken malzemeler ise en temelinde tüp, pamuk ve bulduğunuz kraliçeye göre un kurdu. Bu hobide genelde un kurdunu evine sokmak istemeyen kişilerden dolayı biz messoru başlangıç için öneririz. Messorlar hasatçı karınca dediğimiz karıncalardır. Yani bildiğimiz tohumlarla beslenirler. Buda onların bakımını kolay yapar. Aklınızdaki sorulara tam olarak yanıt aramadan önce formda "Karınca Rehberi" başlığını gezerseniz oradaki rehbelerin aklınızdaki çoğu soruyu gidereceğinden eminim. Eğer maddeler halinde aklınızdaki soruların cevabını orada bulamazsanız burada yazmanız
Aleykümselam. Bilgi konusunda yardım edebilirim.
Karınca hobisine başlamak istiyorum.Uzun zamandır bu fikir aklımdaydı fakat gerek okul gerekse nereden başlamam gerektiğini bilmediğimden hep erteliyordum.Yazın gelişiyle karınca hobisine başlama cesareti buldum.Bana verebileceğiniz önerileri heycanla bekliyorum ve en önemlisi nereden başlamam...
karincaciftligim.com
Bu konuda öncedende yazdığım şeylere ekleme yapacak olursam; karınca hobisi kompleks birşey değil, sadece sabır isteyen bir süreç. Hobiye başlarken almanız gereken malzemeler ise en temelinde tüp, pamuk ve bulduğunuz kraliçeye göre un kurdu. Bu hobide genelde un kurdunu evine sokmak istemeyen kişilerden dolayı biz messoru başlangıç için öneririz. Messorlar hasatçı karınca dediğimiz karıncalardır. Yani bildiğimiz tohumlarla beslenirler. Buda onların bakımını kolay yapar. Aklınızdaki sorulara tam olarak yanıt aramadan önce formda "Karınca Rehberi" başlığını gezerseniz oradaki rehbelerin aklınızdaki çoğu soruyu gidereceğinden eminim. Eğer maddeler halinde aklınızdaki soruların cevabını orada bulamazsanız burada yazmanız daha doğru olur. İyi hobiler.
Ben aslında Bursa dan birini arıyorum kraliçe bulmama yardım edebilecek yada verebilecek. Ama yine de teşekkür ederim oraya da bakıyorum.