Yapmam gereken bir şey varmi

Muhammet18

Pupa
Üye
Yanlış anlamayın ama karıncalar üzerinde bişey denemeden önce onlarında bi canlı olduğunu unutmayın. zaten sadece karınca çiftliğim videolarını izleseniz bile nasıl en iyi ve en sağlıklı şekilde bakacağınızı öğrenirsiniz
Yeni gelmiş ve öğrenmeye çalışan biri ona yardımcı olmanız gerekirken gidipde şunu izleyin falan şeyi kötü yapmışsın demeyin o zaten bir soru sormuş bize cevaplamak düşer

KAANDBK01

Larva
Üye
Yeni gelmiş ve öğrenmeye çalışan biri ona yardımcı olmanız gerekirken gidipde şunu izleyin falan şeyi kötü yapmışsın demeyin o zaten bir soru sormuş bize cevaplamak düşer
kötü yapmış demedim demekte düşmez bana. ben 5 senedir bu hobiyi yapıyorum. bizde yeni başladığımızda tecrübesizdik. ama yıllar içinde tecrübe kazandım. bu tecrübeleride hobide yeni başlayan arkadaşlara aktarmak, hatalarını düzeltmek görevim

KAANDBK01

Larva
Üye
Alakası yok karınca çiftliğim her şeyi anlatmıyor evt belli başlı şeyleri oradan öğrendik ama tür tespiti outworld yapımı veya daha çok şey internette yazıyor mesela bir messor kolonisinin formicarium yapımı karınca çiftliğim de yazmıyor
eğer dikkatlice 6 seneden bu yana bütün videolarını izleseydiniz anlattığını görürdünüz.

KarıncaSDDDAS

Yumurta
Üye
Yanlış anlamayın ama karıncalar üzerinde bişey denemeden önce onlarında bi canlı olduğunu unutmayın. zaten sadece karınca çiftliğim videolarını izleseniz bile nasıl en iyi ve en sağlıklı şekilde bakacağınızı öğrenirsiniz
Denemelirimden derken biliyom nasıl vakilacagini ama benim yeterli malzemem yok elimdekilerle yapmayı calisiyorum