Tamamdır teşekkürler.Evet mümkün akvaryum tuzu almanız gerekir. Oran değişiklik gösterebilir aldığınız tuzun üzerinde oran belirtilmiş olur muhtemelen.
Onuda denerim teşekkürler.Hocam ben akvaryumumda kaya tuzu falan kullanıyordum. Bakteri oluşumu hastalık oranını azaltmak için.
Yaptığınız uygulamanın tuzlu su ile yakından uzaktan alakası yok.Hocam ben akvaryumumda kaya tuzu falan kullanıyordum. Bakteri oluşumu hastalık oranını azaltmak için.
Yapılabilir. Zaten senelerdir yapılıyor ancak epey tuzlu gelir.Deniz canlılarını beslemek için yapay deniz suyu yapılabilir mi? Eğer yapılabiliyorsa bunun oranları ne kadar?
Evet yapabilirsiniz ama akvaryum tuzuna ihtiyacınız olacak öneri olarak da Red Sea'nın deniz tuzu var onu kullanmıştım başarılıydı ve bu tuz oranını öğrenmek içinDeniz canlılarını beslemek için yapay deniz suyu yapılabilir mi? Eğer yapılabiliyorsa bunun oranları ne kadar?
Teşekkürler.Evet yapabilirsiniz ama akvaryum tuzuna ihtiyacınız olacak öneri olarak da Red Sea'nın deniz tuzu var onu kullanmıştım başarılıydı ve bu tuz oranını öğrenmek için
bir hyrometreye ihtiyacınız var.
Şuan aslında bu düşüncemden vazgeçtim. Yinede cevabınız için teşekkür ederim.dostum arkadaşlar cevaplamış ama sen neyapacaksın onu söylememişsin bu dedikleri çok değişken öncelikle bizim denizlerden yakaladığın canlıları makro algler olsun küçük deniz canlıları olsun yada mercanlar olsun bunlar için o denizdeki suyu alarak bile sıkıntı yaaşamadan devam edebilirsin fakat ben clownfish bluetang gibi buble anemon veya resiflerdeki gibi tank kuracağım diyorsan bu bambaşka işlemler yapman lazım yani önce senin kafandaki ne onu yazarsan daha iyi bilgi alabilirsin