Denemekteyim, önceden Lasius cinsinde denemiştim ve yumurtlamıştı ama kesin olmadığı için bir daha deniyorum. Geniş bir kaba koyun, prens ölünce prensesi tüpe koyup bekleyin. Eğer döllenmişse yumurtlar, ama döllenmezse yüksek ihtimalle ölür.Elimde lasius prensi ve lasius kraliçesi var. Bunları bir test tüpüne koydum çiftleşirler mi ? ( İkisi de kanatlı)
Birbirlerinden korkuyolar yine de bi kaba almalı mıyım?Denemekteyim, önceden Lasius cinsinde denemiştim ve yumurtlamıştı ama kesin olmadığı için bir daha deniyorum. Geniş bir kaba koyun, prens ölünce prensesi tüpe koyup bekleyin. Eğer döllenmişse yumurtlar, ama döllenmezse yüksek ihtimalle ölür.
Sonuçta doğada daracık yerlerde çiftleşmiyorlar, fazla da büyük olmayan bir yere koyup deneyebilirsiniz. Tabii tüpte de gerçekleşebilir.Birbirlerinden korkuyolar yine de bi kaba almalı mıyım?
Koydum bi kaba prensin ölmesini mi beklemeliyim?Sonuçta doğada daracık yerlerde çiftleşmiyorlar, fazla da büyük olmayan bir yere koyup deneyebilirsiniz. Tabii tüpte de gerçekleşebilir.
Evet prenslerin ömrü zaten azdır çiftleştikten sonra ölürler siz prens öldüğünü gördüğünüz an alın prensesi atın tüpe yumutlamassa da salın iyi hobiler.Koydum bi kaba prensin ölmesini mi beklemeliyim?