Ben dün Antalya’da yağan yağmurdan 2-3 saat sonra armaya çıktım 5 dakika içinde saat 23:00 gibi çıkmıştım 5 dakikada 2 tane buldumBugün buraya Sağnak yağma ihtimali var 12:00 21:00 kadar, kraliçeyi hangi Saatte arama gerekir?
Baldacci buldum zaten o pek küçük olduğu için dikkatimi çekmedi doğrusunu söylemek gerekirseEğer uçtu gittiyse daha döllenmemiş olabilir belki o yüzden
Birde sizin ilk attığınız fotoğraftaki tüpün içindeki camponotus articeps kraliçesi haberiniz olsunBu iki tür bulundu 2-3 dakika aralıkla diğeri kanatlı olduğu için uçtu gitti
Ekli dosyayı görüntüle 40065
Fotoğrafta çok küçük çıkıyor ama serçe parmak boğumu kadar var herkese sorduğumda baldacci denildiBirde sizin ilk attığınız fotoğraftaki tüpün içindeki camponotus articeps kraliçesi haberiniz olsun
Vicut ve kafa komple kahverengi kızıl tonu abdomeni ise hafif siyah benim çok hoşuma gitti zaten Kızıl ve kahverengi türler çok hoşuma gidiyorOlabilir ama benim görüşüm bu tabi diğerlerininde görüşleri ve fikirleri ônemli
Elinizde olan kraliçe crematogaster lorteti gibi duruyor.Bu iki tür bulundu 2-3 dakika aralıkla diğeri kanatlı olduğu için uçtu gitti
Ekli dosyayı görüntüle 40065