Arkadaşlar samsuna şuan çok yağmur yağıyor yağmurdan 2 gün sonra güneşli olursa hava arayayım mı ne dersiniz
Burda yağması iyi olur çünkü topraklar çok kuru aşırı derecedeArayabilirsiniz ama hiç belli olmuyor ben bugün yağmur yağmamasına rağmen iki adet kraliçe buldum
Aynen samsunluyum ben de aşırı yağdı eğer bulur isen cevap yazarsın bana da olur mu ne zaman aramalıyız gerçekten bilmiyorum tüm kraliçelerimi şansa terasta otururken buldumArkadaşlar samsuna şuan çok yağmur yağıyor yağmurdan 2 gün sonra güneşli olursa hava arayayım mı ne dersiniz
Samsundaysan buluşmak isterim yani eğer bi mahsuru yoksa yaşım 14 bu aradaAynen samsunluyum ben de aşırı yağdı eğer bulur isen cevap yazarsın bana da olur mu ne zaman aramalıyız gerçekten bilmiyorum tüm kraliçelerimi şansa terasta otururken buldum
Mimarsinanin orda sel olmuş resmen videosu felan var instagraminida dm den yazsana banaAynen samsunluyum ben de aşırı yağdı eğer bulur isen cevap yazarsın bana da olur mu ne zaman aramalıyız gerçekten bilmiyorum tüm kraliçelerimi şansa terasta otururken buldum