Yağız'ın kolonisi

Kiviant

Pupa
Üye
Arkadaşlar merhaba. Bugün Yağız'ın Campo kolonisini dızladım, çaktırmayın. 😀20260721_132847.jpg

• Haha
Tepkiler: det

det

Nanitik
Üye
2 3 kere ban yedi sonra sınırsız oldu galiba
Ban geliyorum demiş yani. Demek ki dikkat etmek lazım. Ayrıca o ban yediyse siz de dikkat edin bence, cevaplara pek bir noktalama koymuyorsunuz.

Ban geliyorum demiş yani. Demek ki dikkat etmek lazım. Ayrıca o ban yediyse siz de dikkat edin bence, cevaplara pek bir noktalama koymuyorsunuz.
Banlı da, hesabının yeri güzel olsun, noktalamaya pek dikkat etmezdi. Görüyorsunuz olanı 😔

Son düzenleme:

Kiviant

Pupa
Üye

Banlı da, hesabının yeri güzel olsun, noktalamaya pek dikkat etmezdi. Görüyorsunuz olanı 😔
Noktalama işaretlerine sadece yeni konu açarken dikkat ediyorlar diye biliyorum konuya cevap falan yazacaksak dikkat etmiyorlar.

• Hmm
Tepkiler: det

det

Nanitik
Üye
O zaman uyarı puanı gelmez miydi?
Her seferinde süresi artan geçici uzaklaştırma 20 puanda olur. Yazım hatası 5 puan ve 1 haftaya(bir daha yapmazsa galiba) temizleniyor. Gelmiştir zaten, belki de geçicidir. Yasaklı üye demiyor o yüzden bence geçici.