Bizim eve tetramorium kraliçeleri ve prensleri akın ediyor. Hocam tetramorium var başka hiçbir şey yokTopluyom ben şuan zaten ama plagiolepis ve tetramorium arıyorum onları bulamadım ondan alacaktım.
Bizim eve tetramorium kraliçeleri ve prensleri akın ediyor. Hocam tetramorium var başka hiçbir şey yokTopluyom ben şuan zaten ama plagiolepis ve tetramorium arıyorum onları bulamadım ondan alacaktım.
Ev kiralık mı ya?Bizim eve tetramorium kraliçeleri ve prensleri akın ediyor. Hocam tetramorium var başka hiçbir şey yok![]()
Bugün bir tanesini köpeklerin suy kabından boğulurken kurtardım 2 prens 1 kraliçe. Tetramoriumdan başka bir şey bulamıyorum kendileri ayağıma geliyor o kadar sokakta arıyorum 1 tane kraliçe denk gelmiyor eve tetramorium basıyorEv kiralık mı ya.
Hangi şehirdesiniz?Bugün bir tanesini köpeklerin suy kabından boğulurken kurtardım 2 prens 1 kraliçe. Tetramoriumdan başka bir şey bulamıyorum kendileri ayağıma geliyor o kadar sokakta arıyorum 1 tane kraliçe denk gelmiyor eve tetramorium basıyorŞu an 2 tetramorium kraliçem var Necmiye ve Nurten
İstanbul BahçeşehirHangi şehirdesiniz?