Versicolor

Can38473

Pupa
Üye
Versicolor tarantulam l3 boyutunda numune kabında kalıyor fakat kapağa ağ ördü. Delikten besleme ve nem yapabiliyorum fakat kabuk zamanı geldiğinde yemeyecek ve içinden zorlanarak almam gerekecek yemi ve ayrıca içinde fazla dışkı var. Kahve bardağına geçirsem çok büyük gelir mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hasancık

Majör
Üye
Versicolor tarantulam l3 boyutunda numune kabında kalıyor fakat kapağa ağ ördü. Delikten besleme ve nem yapabiliyorum fakat kabuk zamanı geldiğinde yemeyecek ve içinden zorlanarak almam gerekecek yemi ve ayrıca içinde fazla dışkı var. Kahve bardağına geçirsem çok büyük gelir mi?
Kahve bardağından kastınız ne? Fotoğrafını atabilir misiniz

Can38473

Pupa
Üye
1000003138.jpg

Kırmızı kapaklı olan şuanda kaldığı kap.

Evisaer

Pupa
Üye
Konunuzdan bağımsız ama ben de versicolor almayı düşünüyorum. Çok fazla sıkıntı çıkarıyor mu? Tarantulaları görünce seviyorum fakat beslemek konusunda bir kararsızlığım var. Düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim.

Can38473

Pupa
Üye
Konunuzdan bağımsız ama ben de versicolor almayı düşünüyorum. Çok fazla sıkıntı çıkarıyor mu? Tarantulaları görünce seviyorum fakat beslemek konusunda bir kararsızlığım var.
Bence tek sıkıntı çıkaran şey kapağa ağ örmesi,kabuk değiştirecepi zaman un kurdu verdiğimde içerde kalıyor kurdu geri almak biraz zor oluyor ben 2 kere yaşadım 2 sindede kaçtı fakat yakaladım

Yemini ve suyu hava deliğinden veriyorum

Can38473

Pupa
Üye
Birde kaçıncı kabukta adult oluyorlar?

Evisaer

Pupa
Üye
Bence tek sıkıntı çıkaran şey kapağa ağ örmesi,kabuk değiştirecepi zaman un kurdu verdiğimde içerde kalıyor kurdu geri almak biraz zor oluyor ben 2 kere yaşadım 2 sindede kaçtı fakat yakaladım

Yemini ve suyu hava deliğinden veriyorum
O konuda değil de kaçmaya çalışması hali hareketi olarak. Daha önce hiç tarantula beslemedim. İlk kez besleyeceğim bu yüzden alışabileceğim bir tür mü diye düşünüyordum.
Caribena versicolor

Acanthoscurria geniculata

Brachypelma hamorii

Harpactira pulchripes

Brachypelma boehmei
Bu türler arasında kaldım. O yüzden ilki hangisi olmalı diye düşünüyorum.

Begonza

Dichthadiiform
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
O konuda değil de kaçmaya çalışması hali hareketi olarak. Daha önce hiç tarantula beslemedim. İlk kez besleyeceğim bu yüzden alışabileceğim bir tür mü diye düşünüyordum.
Caribena versicolor

Acanthoscurria geniculata

Brachypelma hamorii

Harpactira pulchripes

Brachypelma boehmei
Bu türler arasında kaldım. O yüzden ilki hangisi olmalı diye düşünüyorum.
Hamorii hariç hepsi başlangıç için zorlayacak türler, hamorii de pahalı ve piyasada fazla yok.

Evisaer

Pupa
Üye
Hamorii hariç hepsi başlangıç için zorlayacak türler, hamorii de pahalı ve piyasada fazla yok.
Hamorii buldum ben 0.5 cm cinsiyeti belli değil. Bir de 2.5 cm kız. Fakat şu an değil de bir süre daha sonra alabilirim.

Can38473

Pupa
Üye
Bence başlangıç türü diye bir şey yok benim ilk tarantulam Regalisti 2.side bu.

Yani Versicolor biraz hareketli kaçabilir

Bence sling halinden alırsanız alışırsınız tecrübe kazanırsınız.

Evisaer

Pupa
Üye
Bence başlangıç türü diye bir şey yok benim ilk tarantulam Regalisti 2.side bu.

Yani Versicolor biraz hareketli kaçabilir

Bence sling halinden alırsanız alışırsınız tecrübe kazanırsınız.
Anladım bunu göz önünde bulunduracağım. Fakat kaçmayan çok hareketli olmayan sakin bir tarantula isterim alışmak için.

Hasancık

Majör
Üye
Anladım bunu göz önünde bulunduracağım. Fakat kaçmayan çok hareketli olmayan sakin bir tarantula isterim alışmak için.
Başlangıç için önerebileceğim vagans var gayet sakin ve iştahlı bir tür keyif veriyor başlangıç için bence ağaç türleri kesinlikle tercih edilmemeli

Evisaer

Pupa
Üye
Başlangıç için önerebileceğim vagans var gayet sakin ve iştahlı bir tür keyif veriyor başlangıç için bence ağaç türleri kesinlikle tercih edilmemeli
Tliltocatl vagans diyorsunuz sanırım. Fiyatı uygunmuş. Fakat baktığım sitede kalmamış başka sitelerde bulursam veya petshoplardan birinde alırım. Benim için sakin olursa iyi olur çünkü hissiyatından dolayı belki rahatsız olurum düşüncem var.