Ne zamandır sizde canlı? Kaç kez yemek yedi? Arkadaşlarınızın canlısı l kaç?Merhabalar, elimde L1 Caribena versicolor slingim var. Geldiğinden beri pek ağ örmedi fakat aynı türü besleyen arkadaşlarımın canlıları oldukça fazla ağ örmüş durumda. Benim canlımda mı bir sorun var, yoksa ben mi bir hata yapıyorum?
2 haftadir bende, canlı L1 geldiğinden beri 2 kere yedi abdomeni güzel duruyor şimdilik. Ağını çoğaltmış bugün fark ettim arkadaşlarimdaki de en fazla l2 l3 (çok fark edeceğini sanmıyorum) yani ama hani şuan örmeyi cogaltti gibiNe zamandır sizde canlı? Kaç kez yemek yedi? Arkadaşlarınızın canlısı l kaç?
Fark eder, l1 dediğimiz canlı doğmuş ve daha yeni kendine gelip av içgüdüleri yeni gelişmeye başlamış anlamına gelir, av içgüdüsü daha yeni gelişen bir canlıdan normal olarak koca bir habitat bekleyemezsiniz, normal bir canlıyı yuvasına aldığınızda ortalama alışma süresi zaten 1 hafta, l2,l3 aşamaları avlanmaya alışmış yuvasına alışmış yedikçe ağ yapmaya odaklanmış demek, canlıyı darlamayıp besleyip kendi haline bırakırsanız zamanla ağ ördüğünü göreceksiniz.2 haftadir bende, canlı L1 geldiğinden beri 2 kere yedi abdomeni güzel duruyor şimdilik. Ağını çoğaltmış bugün fark ettim arkadaşlarimdaki de en fazla l2 l3 (çok fark edeceğini sanmıyorum) yani ama hani şuan örmeyi cogaltti gibi
teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için canlıyı hiç darlamiyorum 3 günde bir yem veriyorum nemini yapiyorum extra dokunmuyorum hiçFark eder, l1 dediğimiz canlı doğmuş ve daha yeni kendine gelip av içgüdüleri yeni gelişmeye başlamış anlamına gelir, av içgüdüsü daha yeni gelişen bir canlıdan normal olarak koca bir habitat bekleyemezsiniz, normal bir canlıyı yuvasına aldığınızda ortalama alışma süresi zaten 1 hafta, l2,l3 aşamaları avlanmaya alışmış yuvasına alışmış yedikçe ağ yapmaya odaklanmış demek, canlıyı darlamayıp besleyip kendi haline bırakırsanız zamanla ağ ördüğünü göreceksiniz.