Uyku düzeniniz ne durumda?

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Cinsiyetçilik +100. Kınıyorum...

KingCat

Dichthadiiform
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Cidden yaşlı demedim hocam. Yaşı benden daha büyük olduğu için bunun üzerinden ufak bir şakaydı sadece 😅.
Ben yaşla ilgili bir şey söylemedim. Bence gerek olmadığı için sordum. Sizde benimle aynı düşüncedeymişsiniz zaten.

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Ben yaşla ilgili bir şey söylemedim. Bence gerek olmadığı için sordum. Sizde benimle aynı düşüncedeymişsiniz zaten.
Ben sizin altınızdaki mesaja cevap vermek yerine sizinkine cevap vermişim kusura bakmayın 😅.

Hemitheconyx

Minör
Yardımsever
Üye
Benim uyku düzeni baya kötü ya. Normalde okuldan dolayı 21.00 da yatıp 6.30 gibi kalkıyordum. Ama şuan 00.00 da yatıp 10 gibi kalkiyorum.bazende otomatikman 6 da uyandığım filanda oluyo😅
Pekte kötü değilmiş bence. Ben 6 gibi yatıp gün içinde uykuyu tamamlıyorum. Nedendir bilmiyorum ama gece daha konforlu ve huzurlu hissediyorum.

Değil miydiniz...
Hayır :D

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Ansiklopedik İnsan
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Bu aralar 01.00'de uyuyor, en geç 9.30'da kalkıyorum. Akşama kadar dizi/film izliyor, oyun oynuyor, kış uykusu rehberini hazırlıyor/karıncalarla uğraşıyor, kafam eserse yarıda kaldığım Hobbit kitabını okuyorum. Akşamda genel sağlık ve vücut geliştirmek için spor yapıyor, koşuyor ve yürüyorum. Üniversite açılana kadar boş zamanları elimden geldiğince dolduruyorum. 😊 👍🏻