Olamaz kadın hobici. NdocndlzmYa..akskssksk
Foruma acil cinsiyet işaretleri gelsin, sizce?
Olamaz kadın hobici. NdocndlzmYa..akskssksk
Uyumaya gidiyorum oldukça berbat.Uyku düzeniniz bozuldu mu? Benimki baya kötü. Sabah 7-8 en erken 6'da uyuyup 10-11 gibi kalkıyorum. Sizinki ne durumda merak ettim.
Rezalet, sabah 7 öğlen 1-2Uyku düzeniniz bozuldu mu? Benimki baya kötü. Sabah 7-8 en erken 6'da uyuyup 10-11 gibi kalkıyorum. Sizinki ne durumda merak ettim.
Bu forumda kimsenin cinsiyetle bir işi yok ki. Belirtmek isteyen hakkında kısmına adını veya cinsiyetini yazabilir zaten.Ya..akskssksk
Katılıyorum forumdaki insanlar zaten birbirlerine hocam-dostum diye hitap ediyorlar, ayrıca insanlar aynı konular altında tartışıp fikir alışverişi yaptıkça birbirlerini "yeteri" kadar tanıyorlar diye düşünüyorumBu forumda kimsenin cinsiyetle bir işi yok ki. Belirtmek isteyen hakkında kısmına adını veya cinsiyetini yazabilir zaten.
2 otobüs değiştirerek mi gidiyorsun okula? Sanki biraz fazla erken kalkıyorsun.Benim uyku düzeni baya kötü ya. Normalde okuldan dolayı 21.00 da yatıp 6.30 gibi kalkıyordum. Ama şuan 00.00 da yatıp 10 gibi kalkiyorum.bazende otomatikman 6 da uyandığım filanda oluyo😅
Bence normal ya ben de saat 6.30 civarı kalkıyordum ben okula tek metroyla gidiyorum mesela2 otobüs değiştirerek mi gidiyorsun okula? Sanki biraz fazla erken kalkıyorsun.
Okul 7.20 de başlıyor.okul bana bi 4km mesafede, yakın aslında ama erken saatte durağa çıkamam.(Güvenlik işte anlarsınız)2 otobüs değiştirerek mi gidiyorsun okula? Sanki biraz fazla erken kalkıyorsun.
Ben servisle gidiyordum ve 6.30'da alıyordu servis :,)2 otobüs değiştirerek mi gidiyorsun okula? Sanki biraz fazla erken kalkıyorsun.
Benimki 8'de başlıyordu. Ben 6'da kalkıyordum çoğu zaman.Okula gitmek için 8:20 gibi kalkan bi tek ben miyim😄
Anladım🙂sanırım ben kahvaltıları okulda yaptığım için.Ben servisle gidiyordum ve 6.30'da alıyordu servis :,)
Benimki 8'de başlıyordu. Ben 6'da kalkıyordum çoğu zaman.
Değil miydiniz...Yani... daha öncesinde bende birkaç kez kız zannedilmiştim. Olabilir belki ama çokta önemli bir konu değil bence.
Beni mesela erkek sanıyorlar.Bu forumda kimsenin cinsiyetle bir işi yok ki. Belirtmek isteyen hakkında kısmına adını veya cinsiyetini yazabilir zaten.
Cidden yaşlı demedim hocam. Yaşı benden daha büyük olduğu için bunun üzerinden ufak bir şakaydı sadece 😅.Ben kız zannedilmekten dolayı söylememiştim zaten.
İşler karıştı iyice😃Değil miydin...
Nasıl, bu mesaj ciddili miBeni mesela erkek sanıyorlar.
7.20 çok erken değil mi benim 8.30 da başlıyorOkul 7.20 de başlıyor.okul bana bi 4km mesafede, yakın aslında ama erken saatte durağa çıkamam.(Güvenlik işte anlarsınız)
Bende servisle gidiyorum.
6.30 da kalksam, kahvaltı filan derken zaten saat 6.50 oluyo,servis beni 7 de alıyor. Öyle günlerim geçiyor
İkili eğitimin kurbanıyım😞7.20 çok erken değil mi benim 8.30 da başlıyor