Şeeyyy anlamadım😅2 abi 🤙🏻. Trabzonun 1 numaralı en büyük kardeşi?
Şeeyyy anlamadım😅2 abi 🤙🏻. Trabzonun 1 numaralı en büyük kardeşi?
O tarz bir ödül mü yani?Şeeyyy anlamadım😅
Hıı Ablayım ben. Siz beni erkek mi sanıyordunuz.😁O tarz bir ödül mü yani?
Hayır, kardeş dedim zaten abi demedim ki 😅Hıı Ablayım ben. Siz beni erkek mi sanıyordunuz.😁
Hmm ben yanlış anladım o halde.😌 pardon buda araya kaynamış oldu.Hayır, kardeş dedim zaten abi demedim ki 😅
Bu yaşlılar internetten anlamıyor ya (!)Hmm ben yanlış anladım o halde.😌 pardon buda araya kaynamış oldu.
Gençlerin hızına yetişemiyoruz sizde.😌Bu yaşlılar internetten anlamıyor ya (!)
Oysaki Anakin hocam çok da güzel anlatmıştı. (!)Bu yaşlılar internetten anlamıyor ya (!)
Alıp beni mezara koyucaksınız yavaştan😔 (!).Oysaki Anakin hocam çok da güzel anlatmıştı. (!)
Hayır yaşlı (!) olduğun genç olmadığın anlamına gelmiyor o kadar da değil.Alıp beni mezara koyucaksınız yavaştan😔 (!).
Evet...Hıı Ablayım ben. Siz beni erkek mi sanıyordunuz.😁
Ya..aksksskskEvet...
Bence de gerekli birşey🙂Ya..akskssksk
Foruma acil cinsiyet işaretleri gelsin, sizce?
Neden?Ya..akskssksk
Karşımızdakini daha iyi tanıyıp ona göre sohbet konusu açabiliriz en basitinden çok gerekli birşey değil ama olsa iyi olur.Neden?
Neden?
Yani... daha öncesinde bende birkaç kez kız zannedilmiştim. Olabilir belki ama çokta önemli bir konu değil bence.Ya..akskssksk
Ben kız zannedilmekten dolayı söylememiştim zaten.Yani... daha öncesinde bende birkaç kez kız zannedilmiştim. Olabilir belki ama çokta önemli bir konu değil bence.
Şimdi yaşlıdan kastın ne orası çok önemli.Bu yaşlılar internetten anlamıyor ya (!)
Bazı geceler uyutmaz hocam...🙂Uyku düzeniniz bozuldu mu? Benimki baya kötü. Sabah 7-8 en erken 6'da uyuyup 10-11 gibi kalkıyorum. Sizinki ne durumda merak ettim.