Anlaşmalı derken biraz daha açabilirmisinAnkara canlı yem kullan, hem daha ucuz hem daha kaliteli, yine anlaşmalı kargo
Anlaşmalı derken biraz daha açabilirmisinAnkara canlı yem kullan, hem daha ucuz hem daha kaliteli, yine anlaşmalı kargo
Neyi açayımAnlaşmalı derken biraz daha açabilirmisin
YAni daha ucuz oluyor normal kargoya goreAnlaşmalı derken biraz daha açabilirmisin
Anladım sağolun 2 kargo vericem bir ankara canlı yem birde antstoreYAni daha ucuz oluyor normal kargoya gore
Aldığım Aphaenogaster Splendida kolonisi açıkça patlatılmıştı. Sitelerinde canlı yemlerin fotoğrafları bile yanlıştı, umarım düzeltmişlerdir. Canlı harici alışveriş yapılabilir.Acaba tavsiye etmemenizin nedeni nedir?
Bazı yorumlarda iyi olduğu söylüyorlardı... Ve başıma en kötü ne gelebilir.
Canlı yem için antalya çekirgeyi tercih edebilirsin. Son zamanlarda tekirdağ un kurdu diye bir yer açıldı ve güvenilirdir orayı da tercih edebilirsiniz.Peki canlı yem? İçinde geçerlimi
aynı şekildeAldığım Aphaenogaster Splendida kolonisi açıkça patlatılmıştı. Sitelerinde canlı yemlerin fotoğrafları bile yanlıştı, umarım düzeltmişlerdir. Canlı harici alışveriş yapılabilir.
Birkaç kere koloni satın aldım, koloniler patlatılmıştı çok belli, 1 kraliçe 100 işçi 90 tane de aynı boyda pupa, sıfır yumurta sıfır larva bütün hepsinin abdomenleri boş ölü şekilde elime ulaştı. Kendisi yapmamıştır satın kişiler yaspmıştır.
Gayet güzel en az 4-5 bin tl'lik alışveriş ve özel üretim sipariş etmişimdir güvenle kullanabilirsin.Any Store'den şaşmayım ben 😁
9 gün boyunca kargo bekledim ve,Bu site ne kadar güvenli forumlarda yazılan şeyler pek hoşuma gitmedi özellikle kraliçe konuları sipariş etmeden son bir kez sizlere de danışmak istedim formikaryum kalitesi vesaire...