Undergroundworld

Emre52ege52

Replete
Üye
50 - 70 arası kargo parası çıkıyor yine

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Acaba tavsiye etmemenizin nedeni nedir?
Bazı yorumlarda iyi olduğu söylüyorlardı... Ve başıma en kötü ne gelebilir.
Aldığım Aphaenogaster Splendida kolonisi açıkça patlatılmıştı. Sitelerinde canlı yemlerin fotoğrafları bile yanlıştı, umarım düzeltmişlerdir. Canlı harici alışveriş yapılabilir.

Emir123

Yumurta
Yardımsever
Üye
Aldığım Aphaenogaster Splendida kolonisi açıkça patlatılmıştı. Sitelerinde canlı yemlerin fotoğrafları bile yanlıştı, umarım düzeltmişlerdir. Canlı harici alışveriş yapılabilir.
aynı şekilde
Birkaç kere koloni satın aldım, koloniler patlatılmıştı çok belli, 1 kraliçe 100 işçi 90 tane de aynı boyda pupa, sıfır yumurta sıfır larva bütün hepsinin abdomenleri boş ölü şekilde elime ulaştı. Kendisi yapmamıştır satın kişiler yaspmıştır.

EnesAnT

Yumurta
Üye
Bu site ne kadar güvenli forumlarda yazılan şeyler pek hoşuma gitmedi özellikle kraliçe konuları sipariş etmeden son bir kez sizlere de danışmak istedim formikaryum kalitesi vesaire...
9 gün boyunca kargo bekledim ve,

IMG_20230717_154120.jpg
5 adet sipariş ettiğim test tüplerinin, 2 adeti kırık ve bir tane test tüpü yoktu. Eğer test tüpü alacaksanız karıncam.com sitesinden yada Blab marketten alın.
Koloni almadım daha önce onun hakkında bir tecrübem yok ama forumda önerilmiyor. Test tüpü dışında karınca ekipmanlarında sıkıntı olmadı bende.

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Test tüpü alacaksanız Blab Market'ten şaşmayın. Sitelerden karınca almaya çalışmayın whatsapp gruplarını veya satış yapan instagram adreslerine yönelin ve referans isteyin.