Underground ant worldden set 2 alayım mı sizce? (kraliçe ile geliyor)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Diğer siteden alışveriş yapman daha ekonomik olur bence. Ben alışverişilerimi oradan yapıyorum.Underground ant worldden set 2 alayım mı sizce? (kraliçe ile geliyor)
![]()
Ant store turkeyDiğer site neresi?
Sen bilirsin fakat kolonin o seviyeye gelmesi 6-7 ayı bulur. Bunları geçtim kraliçe yaralı gelirse daha kötü olur.Hocam malzemeleri şimdiden alsam iyi olur işime sonuçta ilerde yarıcak param bu aralar var.
Ekonominin hali ortada ne kadar erken alırsa o kadar iyi olur. Ben 2-3 seneye anca aktarma yaptıracağım büyük bir formikaryum aldım şimdiden.Sen bilirsin fakat kolonin o seviyeye gelmesi 6-7 ayı bulur. Bunları geçtim kraliçe yaralı gelirse daha kötü olur.
Fiyat performans olarak uygun değil gibi hocam yine de karar sizin.hocam set 2 sizce güzel bir setmi yani işime ilerde yarıcak şeyler varmı?
ant store turkey ve karınca sanatı mağzaları benim en güvendiklerim bence oralardan alışveriş yapabilirsinPeki sizce nerden alayım bana link atarmısınız ama içinde sonradan kullanacağım malzemelerde olsa iyi olur.
Ek olarak;ant store turkey ve karınca sanatı mağzaları benim en güvendiklerim bence oralardan alışveriş yapabilirsin
Ersin abiyi seviyorum ya çok yardımcı oluyor.zamanında çok güzel bir outwold ve formikaryum birleşik tarzı bir şey yaptırmıştım
Ekli dosyayı görüntüle 56680
Güvenilir site önemli tabi ama ekomomikte olması lazım. Dediğiniz siteyi ekonomik görmüyorum ben. Fiyat konusunda sıkıntım yok ben karşılarım diyorsanız eğer oradan da sipariş verebilirsiniz tabiki.Valla daha yeni yeni benim kolonim kurulucak dediğim set iş görür gibi birazda ilerde dedigin abimize yaptırırım ama Underground ant worldden çok kişi almış sorun yaşamamışlar