Underground ant world

Muğlakarıncam

Larva
Üye
Underground ant worldden set 2 alayım mı sizce? (kraliçe ile geliyor)

Moderatör tarafında düzenlendi:

KingCat

Media
Üye
Bence alma. Bu malzemeleri daha çok çok daha sonra kullanacaksın ayrıca sitelerden alınan kraliçeler yaralı gelebiliyor. Yani kendin araman daha mantıklı sadece test tüpü alman yeterli. Trendyolda satılyor.

Muğlakarıncam

Larva
Üye
Hocam malzemeleri şimdiden alsam iyi olur işime sonuçta ilerde yarıcak param bu aralar var.

LuciFeci

Nanitik
Üye
Sen bilirsin fakat kolonin o seviyeye gelmesi 6-7 ayı bulur. Bunları geçtim kraliçe yaralı gelirse daha kötü olur.
Ekonominin hali ortada ne kadar erken alırsa o kadar iyi olur. Ben 2-3 seneye anca aktarma yaptıracağım büyük bir formikaryum aldım şimdiden.

Muğlakarıncam

Larva
Üye
hocam set 2 sizce güzel bir setmi yani işime ilerde yarıcak şeyler varmı?

Muğlakarıncam

Larva
Üye
Peki sizce nerden alayım bana link atarmısınız ama içinde sonradan kullanacağım malzemelerde olsa iyi olur.

Muğlakarıncam

Larva
Üye
Ben araştırdım ama sizin dediginiz yerlerde tükenmiş diğerini alıcam ama oda kaliteli malzemeleri araştırdım ilerde işime yarıcak çok şey var

LuciFeci

Nanitik
Üye
Ben araştırdım ama sizin dediginiz yerlerde tükenmiş diğerini alıcam ama oda kaliteli malzemeleri araştırdım ilerde işime yarıcak çok şey var
Whatsapp üzerinden iletişim kurarsan eğer senin için hazırlayabilir.

IMG_0808.png
Birkaç gün önce bunu sipariş verdim ve yapabileceğini söyledi.

Muğlakarıncam

Larva
Üye
Valla daha yeni yeni benim kolonim kurulucak dediğim set iş görür gibi birazda ilerde dedigin abimize yaptırırım ama Underground ant worldden çok kişi almış sorun yaşamamışlar

LuciFeci

Nanitik
Üye
Valla daha yeni yeni benim kolonim kurulucak dediğim set iş görür gibi birazda ilerde dedigin abimize yaptırırım ama Underground ant worldden çok kişi almış sorun yaşamamışlar
Güvenilir site önemli tabi ama ekomomikte olması lazım. Dediğiniz siteyi ekonomik görmüyorum ben. Fiyat konusunda sıkıntım yok ben karşılarım diyorsanız eğer oradan da sipariş verebilirsiniz tabiki.

Muğlakarıncam

Larva
Üye
hocam fiyatı çıkarın aklınızdan o zaman mantıklımı içindekiler ile.

İçindekiler aynı sadece formikaruyumu küçük ama daha uzun diğerine göre,şöyle yapabilirmiyim beslenme alanına tüpü koysam?

Ve formikaryum iş görürmi

Ekli dosyalar

• IMG_3278.png
    IMG_3278.png
    61.2 KB · Görüntüleme: 6