Underground Ant World sitesi hakkında

karıncasanati

Yumurta
Üye
Merhabalar, 4-5 gün önce Underground Ant World sitesinden sipariş verdiğim formikaryum hala "işlem bekliyor" diyor. Müşteri temsilcisine kaç gündür yazıyorum ama ulaşamıyorum. Bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar veya bir bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi acaba? Teşekkürler.

Mustafaf

Media
Üye
Merhabalar, 4-5 gün önce Underground Ant World sitesinden sipariş verdiğim formikaryum hala "işlem bekliyor" diyor. Müşteri temsilcisine kaç gündür yazıyorum ama ulaşamıyorum. Bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar veya bir bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi acaba? Teşekkürler.
Bayram dolasıyladır merak etmeyin.

Nothing

Larva
Üye
Evet bende sipariş verdim başka bir siteden bayram nedeniyle ertelendi

Emirant

Pupa
Üye
Sizce bilgilendirme yapmaları lazım degilmi 7/24 destek diyorlar 5 gündür ulaşamıyoruz

Sizce bilgilendirme yapmaları lazım degilmi 7/24 destek diyorlar 5 gündür ulaşamıyoruz
Bazen öyle sorunlar olabiliyor ama merak etmeyin güvenilirdir site. Ekipman konusundan güvenilir fakat geçmişte bazı sattıkları kraliçeler döllenmemiş çıkıyordu. Bayramdan sonra tekrar yazın dönüş sağlanır.