Underground Ant World Güvenilir Mi?

İlyas16

Majör
Üye
Dostlar merhaba, Underground Ant World'den daha önce alışveriş yapan var mı? Özellikle kraliçe veya koloni satın alanların deneyimlerini merak ediyorum. Forumda biraz araştırdım, 3-4 yıl önce açılmış birkaç konuya denk geldim. Her ne kadar yetkili hizmetleri bunları yalanlama ve itibar kötüleme olarak nitelendirse de birkaç mesaj sonra yine yetkili hizmetlerinden birinin (tahmini) alıcı hesabı açıp 4 senedir alışveriş yaptığını iddia ettiği bir yorum gördüm. Fakat @PRS.macro baktığı kadarıyla sitenin 2020'de kurulduğunu belirtmiş, yani bu yorumdaki tarih konusunda bir tutarsızlık var gibi görünüyor. Bu yüzden sahte güven kazanmaya çalışmış olabileceklerinden şüphelendim ama yine de kesin olarak emin olamıyorum. Belki üzerinden birkaç yıl geçti ve kendilerini düzeltmişlerdir. Şikayetvar'a da baktım, bazı insanlar kötü yorum yaptıktan sonra şikayetlerinin çözüldüğünü belirtip 5 yıldız vermiş, hatta sonrasında oldukça olumlu yorumlar yazmışlar. Daha önce alışveriş yapan veya özellikle kraliçe satın alan biri varsa deneyimini paylaşabilir mi? Özellikle son dönemlerde alışveriş yapanların deneyimlerini merak ediyorum. Birkaç kraliçe satın almak istiyorum da, o yüzden sipariş vermeden önce emin olmak istiyorum.