Underground Ant World Dolandırıcı Mı?

Bastonluİhtiyar

Yumurta
Üye
Dostlar merhaba, bir kaç gün önce bu siteden ürünler aldım, ödemeyi belirtilen bankaya yolladım fakat hiç bir şekilde ne takip numarası alabiliyorum ne de mesajıma cevap veriliyor, sene olmuş 2026, daha siparişimizi çıktığımız da anında takip kodları vs. havada uçuşurken burada ki satıcının bu kadar vurdum duymaz olması beni endişe ettirdi? Arıyorum direkt engellemiş gibi "aradığınız numaraya ulaşılamıyor" diyor.
Underground Ant World dolandırıcı mı?

Bankai

Larva
Üye
Dostlar merhaba, bir kaç gün önce bu siteden ürünler aldım, ödemeyi belirtilen bankaya yolladım fakat hiç bir şekilde ne takip numarası alabiliyorum ne de mesajıma cevap veriliyor, sene olmuş 2026, daha siparişimizi çıktığımız da anında takip kodları vs. havada uçuşurken burada ki satıcının bu kadar vurdum duymaz olması beni endişe ettirdi? Arıyorum direkt engellemiş gibi "aradığınız numaraya ulaşılamıyor" diyor.
Güvenilir bir site alışveriş yaptım ve gayet güzel geldi takip kodu adama yazın o atar size

yağızalp

Larva
Üye
Ordan alışveriş yapmadım ancak aramak yerine mesaj olarak isteyin takip kodunuzu aynı durumu bende yaşadım ama güvenilir bir site diye biliyorum

Bende böyle yaptım hatta tam olarak 2 dakika önce elime ulaştı😃 çok güzel denk geldi

poyrasalos

Pupa
Üye
Ben birçok kez alışveriş yaptım. Kagoya verilince e-mailinize atarlar.

Bastonluİhtiyar

Yumurta
Üye
Ben direkt whatsapp üzerinden iletişime geçmiştim, kargoya verileceği günü aramızda anlaşmıştık fakat o günün üzerinden 2 gün geçtikten ve biraz darlamam sonucunda mesajıma dönüş alabildim, mesaj da bana kopyala yapıştır bir mesaj gibi geldi. aradığımda da zaten engellenmişim gibi anında ulaşılamıyor diyip kapanıyordu, bugün konuştuktan sonra ürünlerim kargoya verildi. Firma sahibini bilemem ama insan ürün aldığı bir yerle etkileşime girebilmeyi istiyor, bu açıdan memnun kalmadım, sanırım bir daha da alışveriş yapmam. Kargoya şu gün veririm denildiğinde eğer o gün satıcı tarafından kargoya verilmiyorsa, alıcının "aaa ürünüm kargoya neden verilmedi dur ben yazayım öğreneyim" demek yerine satıcının ya şu şu sebepten ötürü bugün veremedim kusura bakmayın haberiniz olsun diyip bilgilendirmesi lazım diye düşünüyorum, teşekkürler yanıtlarınız için