Un kurtlarının birbirini öldürmesi

temnothorax

Larva
Üye
Benim un kurtlarım böceğe dönüştü ve hiç un kurdum kalmadı (zaten çok yoktu) ve kraliçe lerimin daha fazla proteine ihtiyaç duyduğunu düşünüyordum. bu yüzden hızlıca üremelerini istiyorum. Birde un kurtlarım birbirini öldürüyo, bu normal mi?

Bahtszbedevi

Yumurta
Üye
Benim un kurtlarım böceğe dönüştü ve hiç un kurdum kalmadı (zaten çok yoktu) ve kraliçe lerimin daha fazla proteine ihtiyaç duyduğunu düşünüyordum. bu yüzden hızlıca üremelerini istiyorum. Birde un kurtlarım birbirini öldürüyo, bu normal mi?
Sıcak bi ortama koyup sürekli besleme yaparsan hızlandırabilirsin ancak en iyi 1 ayda kurtçuk oluştuğunu görebilirsin , kraliçeleri alternatiflerle besleyebilirsin ya da canlı yem sipariş edebilirsin , bunun dışında böceklerin birbirini öldürmesi normal değil gerekirse iki farklı kaba ayır

Cihan__

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Böcek versiyonlarına koyduğunuz yataklığı 2 haftada bir başka bir kaba boşaltın. En fazla 1 ay içinde o yeni kapta birsürü mikro un kurdu göreceksiniz. Un kurdu üretimi için böcek, yumurta(mikro), normal boyut ve pupalar için ayrı ayrı kaplar ayarlayıp döngü sağlayabilirsiniz. Benimkiler çok hızlı çoğalıyor bu döngü ile.