okey sağolunDaha soğuk bir yere koyarak yavaşlatabilirsiniz. -5 dereceye kadar hayatta kalabilirler(?) 1 hafta da 2 patates fazla. 1'e indirin.
Ne kadar sürdü mikroların doğması?Un kurdu böceklerimin arasında mikro un kurtları gördüm 9-10 tane şimdi onları ayırayım mı yoksa büyümelerini çoğalmalarını mi beklemeliyim? İlk kez bakıyorum un kurtlarına amatörüm kusura bakmayın.
Yeni doğmuşlar çok küçüklerNe kadar sürdü mikroların doğması?
Nasıl ayiracağımAyırabilirsiniz. Böcekler zarar verebilirler sanırım mikrolara.
Böcekler için yer yaptığınızdan kaç gün sonra mikrolar belli olmaya başladı? Meraktan soruyorum.Yeni doğmuşlar çok küçükler
Elinizle ya da herhangi başka bir ekipman ile ayırabilirsiniz.Nasıl ayiracağım
1-2 haftaBöcekler için yer yaptığınızdan kaç gün sonra mikrolar belli olmaya başladı? Meraktan soruyorum.
Hayır ayırmalı böcekler yumurtaları yer verim azalırBence hemen ayırmayın çünkü böcekleri koyduğunuz kapta da bir süre sonra mikro un kurtları oluşacak. Sürekli ayırmanız gerekecek. Mikro un kurtlarının sayısı çok artınca ayırıyorum ben. Ayırdığım diğer kapta da böcekler ömürlerini tamamlıyor. Böylece elimde 3 boy un kurdu oluyor her zaman. Ben çok fazla kapta un kurdu olmasını istemediğim için böyle yapıyorum, size kalmış.
Söylediğiniz şekilde verim artar ve en uygun yoldur muhtemelen ama mesela ben 3 kaptan fazla un kurdu bakmak istemiyorum bu şekilde yapıyorum, bir seçenek sundum arkadaşa daHayır ayırmalı böcekler yumurtaları yer verim azalır
Yapacağı şey böcekleri yeni bir kaba almak ve yeni bir yataklık kullanmak