Un kurdunu nasıl vermeliyim?

Arax

Pupa
Üye
Outworld'ümün gelmesi bayram sebebi ile ertelendi, o yüzden minik bir un kurdunu ikiye bölüp birini bir koloniye, diğerini diğer koloniye versem test tüpü transferi gerekir mi? Kuyruk kısmının daha besleyici olduğunu duymuştum. 2 tane mi böleyim, 1 kurdu 2 koloniye mi paylaştırayım?

Karınca16

Majör
Üye
Outworld'ümün gelmesi bayram sebebi ile ertelendi, o yüzden minik bir un kurdunu ikiye bölüp birini bir koloniye, diğerini diğer koloniye versem test tüpü transferi gerekir mi? Kuyruk kısmının daha besleyici olduğunu duymuştum. 2 tane mi böleyim, 1 kurdu 2 koloniye mi paylaştırayım?
Anlamadığım neden transfer gerektirsin? Kaç işçiniz var?

egzotikçiftik

Brachypterous
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Tek bir un kurdunu ikiye ayırıp iki koloniye paylaştırabilirsiniz. Şimdilik zaten fazla tüketemeyeceklerdir, sonuçta test tüpünde bakıyorsunuz koloni henüz küçük. O yüzden çok takılmaya gerek yok.

egzotikçiftik

Brachypterous
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Adam kirlenir mi transfer gerekirmi diye sormuş
Soru saçma, o yüzden un kurdunu nasıl verebileceğinden bahsettim sadece. Yani besleme yapılırken tüp tabi ki de kirlenir ve zamanla transfer gerekir. Su ıslak mıdır gibi bir soru olmuş. Yanlış anlamayın, eksik cevap verdiğimi düşünüyorsanız bana cevap yazacağınıza konu sahibine cevap yazın.

Nothing

Yasaklı Üye
Üye
Soru saçma, o yüzden un kurdunu nasıl verebileceğinden bahsettim sadece. Yani besleme yapılırken tüp tabi ki de kirlenir ve zamanla transfer gerekir. Su ıslak mıdır gibi bir soru olmuş. Yanlış anlamayın, eksik cevap verdiğimi düşünüyorsanız bana cevap yazacağınıza konu sahibine cevap yazın.
Bence sormak istediği tüpün kir yapıp yapmayacapı ve koloninin beslenip beslenemeyeceği bence mantıklı bir soru