Un kurdumu moriyo mu

FatihBurak

Yumurta
Üye
Neyse ozm doğadaki böceklerle hiç riske atmıyım ozm un kurdunu en uygun nerden alabilirim alırsam üretirim böcek hali mi daha Uygun'a gelir yoksa Kurt halimi

omeraraskartal

Larva
Üye
Dostum baktım çok uygun fiatları ama yataklık satıyolarmı ben bulamadım
Evet yataklıkta satıyorlar ancak mısır unu ve yulaf ile yataklık yapabilirsin. Ben yataklık almak yerine kendim dediğim gibi yaptım herhangi bir sıkıntıları yok deli gibi kabuk atıyorlar.

IMG_0500.jpeg

FatihBurak

Yumurta
Üye
Evet yataklıkta satıyorlar ancak mısır unu ve yulaf ile yataklık yapabilirsin. Ben yataklık almak yerine kendim dediğim gibi yaptım herhangi bir sıkıntıları yok deli gibi kabuk atıyorla

Evet yataklıkta satıyorlar ancak mısır unu ve yulaf ile yataklık yapabilirsin. Ben yataklık almak yerine kendim dediğim gibi yaptım herhangi bir sıkıntıları yok deli gibi kabuk atıyorlar.

Ekli dosyayı görüntüle 37787
Sence 1 kg si 50tl olanmı yoksa bumu daha Uygun'a gelir sence

FatihBurak

Yumurta
Üye
Evet yataklıkta satıyorlar ancak mısır unu ve yulaf ile yataklık yapabilirsin. Ben yataklık almak yerine kendim dediğim gibi yaptım herhangi bir sıkıntıları yok deli gibi kabuk atıyorla

Ekli dosyayı görüntüle 37787
Sence 1 kg si 50tl olanmı yoksa bumu daha Uygun'a gelir sence ve ininal ile ödeme varmı varsa an kadardan yoksa antalya çekirgeden alcam

omeraraskartal

Larva
Üye
Sence 1 kg si 50tl olanmı yoksa bumu daha Uygun'a gelir sence
Yataklık fiyatıda uygun sadece aklında bulunsun diye söyledim. Yataklık değiştirmen gerekebiliyor kargo ücreti ve bekleme gibi şeylerle uğraşmamak amacıyla daha iyi geliyor evde yaptığım yataklık.

FatihBurak

Yumurta
Üye
Yataklık fiyatıda uygun sadece aklında bulunsun diye söyledim. Yataklık değiştirmen gerekebiliyor kargo ücreti ve bekleme gibi şeylerle uğraşmamak amacıyla daha iyi geliyor evde yaptığım yataklık.
Aynen bencede evde yapmak da mantıklı ama sipariş en az 150 TL dio Antalya 2 kg bide 250 adet aldım bı adet messor kolonim var 250 bana fazlasıyla yeter zaten soğuk ortamda bakcam çok çoalmalarını istemiyorum da Ankara'da da yataklık iyimi die almak istemedim

omeraraskartal

Larva
Üye
Ya yataklık satmıyolar bide sınır varya çok un kurdu almam gerekir onada benim ihtiyacım yok ondan Antalya daha cazip geldi
Bende 100₺ minimum alışveriş tutarı olduğu için 500 adet almıştım. Doğadaki kolonileri özellikle evimin yanındaki cataglyphis'leri besliyorum arada 😅.

FatihBurak

Yumurta
Üye
Bende 100₺ minimum alışveriş tutarı olduğu için 500 adet almıştım. Doğadaki kolonileri özellikle evimin yanındaki cataglyphis'leri besliyorum arada 😅.
😄😄 Eskiden güvercin besliyodum onlara verirdim de onları satım ondan bı messor kolonisi var zaten 10 işcisi var bana üremeseler 500 tanesi ölmesede zaten 5 yıl rahat yeter

Ertugrulmustuluk09

Minör
Yardımsever
Üye
Düzgün gönderdiği de oluyor ama çoğu zaman yataklık çamur gibi oluyor gönderdiğinde ve kurtları kaybediyorsun