Sorun yok ya ama kanserin adı bile geçince bian korktumGeçmiş olsun reis bilmiyordum kusura bakma 🥺
Sorun yok ya ama kanserin adı bile geçince bian korktumGeçmiş olsun reis bilmiyordum kusura bakma 🥺
Antalya çekirge den alabilirsinNeyse ozm doğadaki böceklerle hiç riske atmıyım ozm un kurdunu en uygun nerden alabilirim alırsam üretirim böcek hali mi daha Uygun'a gelir yoksa Kurt halimi
Dostum sitesine girmiyor ya bi sorun mu var acabaAntalya çekirge den alabilirsin
Ankara canlı yemden de alabilirsin, bende 3-4 hafta önce alışveriş yapmıştım herhangi bir sıkıntıları yok.Dostum sitesine girmiyor ya bi sorun mu var acaba
Teşekkürler dostum bakıyım biAnkara canlı yemden de alabilirsin, bende 3-4 hafta önce alışveriş yapmıştım herhangi bir sıkıntıları yok.
Dostum baktım çok uygun fiatları ama yataklık satıyolarmı ben bulamadımTeşekkürler dostum bakıyım bi
Evet yataklıkta satıyorlar ancak mısır unu ve yulaf ile yataklık yapabilirsin. Ben yataklık almak yerine kendim dediğim gibi yaptım herhangi bir sıkıntıları yok deli gibi kabuk atıyorla
Sence 1 kg si 50tl olanmı yoksa bumu daha Uygun'a gelir senceEvet yataklıkta satıyorlar ancak mısır unu ve yulaf ile yataklık yapabilirsin. Ben yataklık almak yerine kendim dediğim gibi yaptım herhangi bir sıkıntıları yok deli gibi kabuk atıyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 37787
Evet yataklıkta satıyorlar ancak mısır unu ve yulaf ile yataklık yapabilirsin. Ben yataklık almak yerine kendim dediğim gibi yaptım herhangi bir sıkıntıları yok deli gibi kabuk atıyorla
Sence 1 kg si 50tl olanmı yoksa bumu daha Uygun'a gelir sence ve ininal ile ödeme varmı varsa an kadardan yoksa antalya çekirgeden alcamEvet yataklıkta satıyorlar ancak mısır unu ve yulaf ile yataklık yapabilirsin. Ben yataklık almak yerine kendim dediğim gibi yaptım herhangi bir sıkıntıları yok deli gibi kabuk atıyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 37787
Yataklık fiyatıda uygun sadece aklında bulunsun diye söyledim. Yataklık değiştirmen gerekebiliyor kargo ücreti ve bekleme gibi şeylerle uğraşmamak amacıyla daha iyi geliyor evde yaptığım yataklık.Sence 1 kg si 50tl olanmı yoksa bumu daha Uygun'a gelir sence
İninal eğer internet alışverişine açıksa yapabilirsin sanırsam denersin yinede. Antalya çekirgeden de alabilirsin sana kalmış.Sence 1 kg si 50tl olanmı yoksa bumu daha Uygun'a gelir sence ve ininal ile ödeme varmı varsa an kadardan yoksa antalya çekirgeden alcam
Aynen bencede evde yapmak da mantıklı ama sipariş en az 150 TL dio Antalya 2 kg bide 250 adet aldım bı adet messor kolonim var 250 bana fazlasıyla yeter zaten soğuk ortamda bakcam çok çoalmalarını istemiyorum da Ankara'da da yataklık iyimi die almak istemedimYataklık fiyatıda uygun sadece aklında bulunsun diye söyledim. Yataklık değiştirmen gerekebiliyor kargo ücreti ve bekleme gibi şeylerle uğraşmamak amacıyla daha iyi geliyor evde yaptığım yataklık.
Ya yataklık satmıyolar bide sınır varya çok un kurdu almam gerekir onada benim ihtiyacım yok ondan Antalya daha cazip geldiİninal eğer internet alışverişine açıksa yapabilirsin sanırsam denersin yinede. Antalya çekirgeden de alabilirsin sana kalmış.
Bende 100₺ minimum alışveriş tutarı olduğu için 500 adet almıştım. Doğadaki kolonileri özellikle evimin yanındaki cataglyphis'leri besliyorum arada 😅.Ya yataklık satmıyolar bide sınır varya çok un kurdu almam gerekir onada benim ihtiyacım yok ondan Antalya daha cazip geldi
😄😄 Eskiden güvercin besliyodum onlara verirdim de onları satım ondan bı messor kolonisi var zaten 10 işcisi var bana üremeseler 500 tanesi ölmesede zaten 5 yıl rahat yeterBende 100₺ minimum alışveriş tutarı olduğu için 500 adet almıştım. Doğadaki kolonileri özellikle evimin yanındaki cataglyphis'leri besliyorum arada 😅.
Koloninin gelişimini takip ediyomusun bizde eskiden bahçedeki en büyük koloniyi bulup böcek atıyoduk üstüne abimle🤣Bende 100₺ minimum alışveriş tutarı olduğu için 500 adet almıştım. Doğadaki kolonileri özellikle evimin yanındaki cataglyphis'leri besliyorum arada 😅.
niede reis bende antalyadan alasım var ama belki ordan alırım diodumAnkara canlı yemi tavsiye etmem