köyde ilaçlanmadığından emin oldum ve bahçede buldum kurtların Morio kurdumu Yoksa on kurdumu olduğunu bilemedim sizce ne bunlar
Dostum bilmiyorum ama böceği ve bu Kurdu bolca ama çook bolca bahçemizde bulunuyor ama morio kurdu kadar büyük deil bilemiyorum amaMorio kurdu ile birebir gözüküyor, un kurdu olmadığı kesin. Yakınınızda üretim yapan biri var mı? çünkü bahçede rastanacak bir canlı yem değil. Benzeyen farklı bir şeyde olabilir. Eğer değilse hastalık taşıyor olabilir dikkatli olun. Bir böcek üretilmeden önce labratuvarlarda hastalık taşıyıp taşınmadığı test edildikten sonra üretime başlanıyor.
Anlamadım😢😅Karıncalara bir şey olmazda sen hastalık kapar mısın bilmiyorum.
Teşekkürler dostumUn kurdu türünden olabilir un kurtları doğada bulunabilir ancak morio kurdu bulunamaz . Doğada bulduğunuz için bir çok parazit vs taşıyor olabilir
Tukan abi hamam böceği ile aşk yaşıyor ben un kursundan ölmem heralde ya😄😅Karıncalara bir şey olmazda sen hastalık kapar mısın bilmiyorum.
Ordaki hamam böcekleri nesiller boyunca çiftlikte üretilmiş ve atalarının temiz ve hastalık taşımadığı biliniyor. O hamamböceklerinden hastalık kapma olasılığı seninkinden çok daha az.Tukan abi hamam böceği ile aşk yaşıyor ben un kursundan ölmem heralde ya😄😅
Dostun ben onları MESSOR larla birlikte yavaş yavaş hallediyorum hem hayvanlara bol bol veriyor onlarında işine geliodur😄😄Bu arada bu kurtlar bahçeniz için çok zararlı haberiniz olsun ektiğiniz herşeyi yiyebilirler
Eeee eli yıkayınca geçermi ya ben bunları toplarken elimle mıncıkladım ama elimi yıkıyınca geçiyordur inşallahOrdaki hamam böcekleri nesiller boyunca çiftlikte üretilmiş ve atalarının temiz ve hastalık taşımadığı biliniyor. O hamamböceklerinden hastalık kapma olasılığı seninkinden çok daha az.
Ya zaralı bi hastalık ne olabilir grip gibide var vebadan var yaniBak şimdi biri dışarıda bir kurt buldu ve üretip kullanmak istiyor. İlk başta labratuvada insanlara karşı zaralı bir hastalık taşıyor mu öğrenmesi lazım. Eğer taşımıyorsa üretmeli aksi taktirde insan hastalık kapabilir.
Dostum öyle deme ya hasyalık konusunda çook sıkıntılı bi dönemdeyim ve ciddi hastalıklar yani kanser gibiHa kanser (Allah korusun) ha grip hastalanırsın işte Xd
Geçmiş olsun reis bilmiyordum kusura bakma 🥺Dostum öyle deme ya hasyalık konusunda çook sıkıntılı bi dönemdeyim ve ciddi hastalıklar yani kanser gibi