Mikro un kurtlarınıda verebilirsiniz sorun olmaz50 tane un kurdum vardı çoğunu koloniye verdim bazıları mefta oldu şuan 7 tane un kurdu böceğim mevcut. mikro un kurtları var sanırım bir hareketlilik varda çok küçükler. Büyüyene kadar karıncalara ne verebilirim.
bence vermeyip büyütüp üretimini yapmasını tavsiye ederim daha tasarruflu olurMikro un kurtlarınıda verebilirsiniz dorun olmaz
Doğadan canlı verilemezsalam sosis sucuk haşlanmış yumurtanın beyaz kısmı et türü şeyler verebilirsin şehirden uzakta yaşıyosana yakladıgın sinekleri vs verebilirsin
bence 200 tane falan sipariş verin 7 böcekle devam etmek zor bence50 tane un kurdum vardı çoğunu koloniye verdim bazıları mefta oldu şuan 7 tane un kurdu böceğim mevcut. mikro un kurtları var sanırım bir hareketlilik varda çok küçükler. Büyüyene kadar karıncalara ne verebilirim.
verilebilir forumda kaç gere konuşulduDoğadan canlı verilemez
Bu çok açıklandı
forumda ıssız bir yerde olsanızda şehrin ortasında olsanızda doğadan canlı verilmez
Tek etken ilaç değil burda
Parazit olabilir veya bakteri taşıyor olabilir özellikle sinekler buna çok yatkın.
Böyle bir öneride bulunmanız oldukça saçma o zaman neden csnlı yem besliyoruz yerden bulduğumuz her şeyi verelim
Dalga geçtiğini düşünerek bu mesajını kaale almayacağımverilebilir forumda kaç gere konuşuldu
Binlerce defa riske atmayın vermeyin denildiverilebilir forumda kaç gere konuşuldu
tamam ama eger ormanlık bir yerde yaşıyosa ve ilaçlama yapılmıyosa verilebilirBinlerce defa riske atmayın vermeyin denildi
Verilemeztamam ama eger ormanlık bir yerde yaşıyosa ve ilaçlama yapılmıyosa verilebilir
Bu çok uzun geldi heralde okumamışsınız ben özetliyim sizeDoğadan canlı verilemez
Bu çok açıklandı
forumda ıssız bir yerde olsanızda şehrin ortasında olsanızda doğadan canlı verilmez
Tek etken ilaç değil burda
Parazit olabilir veya bakteri taşıyor olabilir özellikle sinekler buna çok yatkın.
Böyle bir öneride bulunmanız oldukça saçma o zaman neden csnlı yem besliyoruz yerden bulduğumuz her şeyi verelim
konuyla alakasız ama birşey sorucam unkurtlarını hangi siteden aldınız. bu aralar birz araştırma yapıyorum ve hangi site daha iyi hizmet veriyor öğrenmek istiyorum50 tane un kurdum vardı çoğunu koloniye verdim bazıları mefta oldu şuan 7 tane un kurdu böceğim mevcut. mikro un kurtları var sanırım bir hareketlilik varda çok küçükler. Büyüyene kadar karıncalara ne verebilirim.
15 gr toz jelatin 13 gr protein içeriği bulunduruyorBişey soracam canlı yemin amacı protein ihtiyacını karşılamak sizin gördükleriniz beetle jelly ler ek besin ve protein takviyesi konumunda
Evde su ve jelatin kullanarak nasıl protein elde ediyorsunuz çok merak ettim
O hesaptan yazan bendim, ve tarifini de koydum aslında testlerine bakarak söylüyorum besleyebileceginiz Max 17 tür bu tarifi kabul ediyor hatta ve hatta benim yaptığım tarifte 4un kurdunun içinde bulunan dan daha fazla protein bulunuyor15 gr toz jelatin 13 gr protein içeriği bulunduruyor
Bu gayet iyi bir oran fakat 500ml su için sadece 36gr jelatin yeterli uluyormuş
Bunu düşündüğümüzde gün sonunda vasat bir besin değeri barındıran joleler kalmış oluyor
Karıncalar nasıl kabul ediyor bilmiyorum bazıları yiyodur ama her türün yemiyeceği kesin
Size katılıyorum
Ve şunuda eklemek istiyorum
"Aç bitirin protein oranı daha yüksek"
Merhabalar ben n11 deki yemhane adlı satıcıdan aldım fiyatı en uygun orada var (galiba) fakat oradan yemlik almayın bence çünkü toz gibi çok ince. Unkurtlarının hiçbiri ölmemişti diye hatırlıyorum Ankaradan geldi ben Eskişehirdeyim.konuyla alakasız ama birşey sorucam unkurtlarını hangi siteden aldınız. bu aralar birz araştırma yapıyorum ve hangi site daha iyi hizmet veriyor öğrenmek istiyorum
İçerisinde tuz olan şeyleri vermeyiniz karıncalar için zararlı.salam sosis sucuk haşlanmış yumurtanın beyaz kısmı et türü şeyler verebilirsin şehirden uzakta yaşıyosana yakladıgın sinekleri vs verebilirsin
ankara canlı yem güvenilir ben canlı yemlerimi ordan karşılıyorumkonuyla alakasız ama birşey sorucam unkurtlarını hangi siteden aldınız. bu aralar birz araştırma yapıyorum ve hangi site daha iyi hizmet veriyor öğrenmek istiyorum
Ankaradan uzak antalya çekirgeye yakın olun zorunda kalırsanız ankaradan alışveriş yapınankara canlı yem güvenilir ben canlı yemlerimi ordan karşılıyorum