Merhabalar benim ortalama 25 işçili Messor kolonime alternatif olarak hangi yemi verebilirim? Un kurdum bitti.
Un kurdunuz nasıl bitiyor? Döngüye sokmadınız mı?Merhabalar benim ortalama 25 işçili Messor kolonime alternatif olarak hangi yemi verebilirim? Un kurdum bitti.
Un kurdu siparişinizin gelmesi zaten maksimum 5 gün sürer bu süreçte alternatif birşey vermenize gerek yok.Merhabalar benim ortalama 25 işçili Messor kolonime alternatif olarak hangi yemi verebilirim? Un kurdum bitti.
Hocam sasuke hocamın dediği gibi döngüye sokup üreme yaptırmadınızmı?Merhabalar benim ortalama 25 işçili Messor kolonime alternatif olarak hangi yemi verebilirim? Un kurdum bitti.
2 kere döngüledim normalde ama onlar pupada iken yurt dışına çıktım. Geldiğimde birkaç tanesi dışında hepsi ölüydü.Hocam sasuke hocamın dediği gibi döngüye sokup üreme yaptırmadınızmı?
Sipariş edin tekrar döngüleyin, 3-5 güne gelir zaten siparişiniz.2 kere döngüledim normalde ama onlar pupada iken yurt dışına çıktım. Geldiğimde birkaç tanesi dışında hepsi ölüydü.
Dediğim gibi 2 kere döngüledim normalde ama onlar pupada iken yurt dışına çıktım. Geldiğimde birkaç tanesi dışında hepsi ölüydü.Un kurdunuz nasıl bitiyor? Döngüye sokmadınız mı?
Tamamdır dediğinizi yapacağım.O kadar süre yemsiz kalamazlar diye düşündüm.Sipariş edin tekrar döngüleyin, 3-5 güne gelir zaten siparişiniz.
Şekerli su verin ama hep.Tamamdır dediğinizi yapacağım.O kadar süre yemsiz kalamazlar diye düşündüm.
Yumurta beyazı vb. şeylerde verebilirmiyim?Şekerli su verin ama hep.
Yani vermenize gerek yok, önermem de ben şahsen.Yumurta beyazı vb. şeylerde verebilirmiyim?
Tamamdır teşekkür ederim. İyi akşamlarYani vermenize gerek yok, önermem de ben şahsen.
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim. Bir felaketin önüne geçmiş olabilirsinizYumurta beyazı, özellikle sıcak havalarda çok çabuk bozuluyor. İşçi kaybı yaşamıştım. Dört saat gibi bir sürede rengi yumurtanın değişmişti ve başında da 4 tane ölü işçi
Hocam siz beslemeyi nasıl yapıyorsunuz yani kaç günde ne veriyorsunuz?Yani vermenize gerek yok, önermem de ben şahsen.
İnternetteki bilgi kirliğinin kurbanıydım. 6 saat sonra al diyen de var, 8 saat sonra diyen de . Hava çok sıcaktı . sıcak havayı hesaba katmadım.Bunu bilmiyordum teşekkür ederim. Bir felaketin önüne geçmiş olabilirsiniz![]()
İşte size Verebileceğim Bir Koloni Diyet listesi ( Tohumla beslenen türlere Mutlaka ekstra tohum takviyesinde bulunun )Hocam siz beslemeyi nasıl yapıyorsunuz yani kaç günde ne veriyorsunuz?
Saolun hocam bende bir değişiklik varmıl ben 2 kere protein veriyordum şimdi buna göre veririm.İşte size Verebileceğim Bir Koloni Diyet listesi ( Tohumla beslenen türlere Mutlaka ekstra tohum takviyesinde bulunun )
1. Gün : Şekerli su verin.
2. Gün : Şekerli su bir süre kalsın.
3. Gün : Sabah saatlerinde şekerli suyu alın ve o gün hiçbir şey vermeyin.
4. Gün : protein bazlı canlı yem verin.
5. Gün : Verdiğiniz canlı yem o gün boyunca kalabilir.
6. Gün : Sonraki gün canlı yemi alın ve o gün hiçbir şey vermeyin.
7. Gün : Ardından döngüyü başa alarak aynı şekilde devam edin.