Sevindim burası 30 dereceYumurta değiller yataklık gibi duruyo, sıcaktan bir sıkıntı olmaz daha hızlı ürerler.
Un kurdu gübresine daha çok benzettim ben.Arkadaşlar bunlar yumurta mı yoksa yemleri felan mi ve ben bu un kurduklarını nerde saklayabilirim yani ne koşullarda burası çok sıcak bi sıkıntı olur mu
OyleymisUn kurdu gübresine daha çok benzettim ben.
Reis zaten uretmicem sadece karıncalara yem olarak ve zaten un kurdu gübresi var yani yataklikYataklık koymalısınız un kurtları için. Resimde göremiyorum?
Reis değilmiş un kurdu gübresi diye geçiyor ve yataklık olarak kullaniliyomusonlar un kurdunun bokuyumurtaları göremezsiniz
Üretmek için değil sadece bu canlılarında beslenmesi lazım yoksa kısa sürede öleceklerReis zaten uretmicem sadece karıncalara yem olarak ve zaten un kurdu gübresi var yani yataklik
Yine de yataklık kullanmanız gerekiyor. Ve o kadar yataklık hiç bir işe yaramaz.Reis zaten uretmicem sadece karıncalara yem olarak ve zaten un kurdu gübresi var yani yataklik
ne olabilir yataklik icinYine de yataklık kullanmanız gerekiyor. Ve o kadar yataklık hiç bir işe yaram
Kepek unu, mısır unu, vs. Olabilir. Keşke canlıları almadan önce bilgi edinseydiniz.ne olabilir yataklik icin
Ne verebilirimÜretmek için değil sadece bu canlılarında beslenmesi lazım yoksa kısa sürede ölecekler
Talas olabilir miKepek unu, mısır unu, vs. Olabilir. Keşke canlıları almadan önce bilgi edinseydiniz.
Okudum merak etmeyinKonu 'Un Kurdu (Tenebrio Molitor) Bakım Rehberi' https://karincaciftligim.com/threads/un-kurdu-tenebrio-molitor-bakim-rehberi.965/
Okumak bu kadar zor olmamalı. @ares11 in attığı bu rehber konuyu okurmusunuz.
Madem okudunuz sorduğunuz sorunun cevabı atılan rehberde var. Tekrar okuyun isterseniz.Okudum merak etmeyin