Un kurdu

erdemis21

Larva
Üye
Merhabalar. 50 adet un kurdu almıştım ve ölüleri falan ayırınca bu şekilde oldu. Şu anda yataklık altında çoğu. Patatesi daha yeni koydum.
Uygun olmuş mu?1000046142.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

omereymenc

Replete
Yardımsever
Üye
Merhabalar. 50 adet un kurdu almıştım ve ölüleri falan ayırınca bu şekilde oldu. Şu anda yataklık altında çoğu. Patatesi daha yeni koydum.
Uygun olmuş mu?Ekli dosyayı görüntüle 83642
Uygun üstüne kapak kapatacaksanız delikli olmalı, nemden dolayı küf oluşmaması için yeterli hava girmelidir. Ayrıca diğer canlıların girmemesi için havanın sineklik ile sağlanması daha iyi olur.

erdemis21

Larva
Üye
Hocam patates koydum ilgilerini çekmedi salatalık koydum ilgilerini çekmedi. Bir kaç tanede ölü vardı. Acaba sorun olabilir mi? Ama çoğu hareket ediyor yataklık altında

bezgin

Yumurta
Üye
Hocam patates koydum ilgilerini çekmedi salatalık koydum ilgilerini çekmedi. Bir kaç tanede ölü vardı. Acaba sorun olabilir mi? Ama çoğu hareket ediyor yataklık altında
Merhaba,
Ben de kısa süre önce yaklaşık 100 gram, 1000 adet civarında un kurdu siparişi teslim aldım. Gözlemlediğim kadarıyla ilk günlerde taze besin verdiğimde yoğun bir ilgi gösterdiler. Ancak zaman geçtikçe yataklık içerisindeki besinlerden de faydalandıkları için taze besine olan ilgileri azalabiliyor.

Bu yüzden az yemeleri veya her zaman besine saldırmamaları konusunda çok fazla endişelenmeye gerek yok. Sonuçta bunlar canlı yem olarak kullanılacak ve önemli olan sağlıklı şekilde büyümeleri ve kayıpsız bir şekilde tutulmalarıdır.

omereymenc

Replete
Yardımsever
Üye
Patetes havuç... gibi Besinleri su ihtiyaçlarını karşılamaları için her hafta düzenli vermelisiniz. Aksi takdirde birbirlerini yiyorlar. Ana besinleri ise koyduğunuz yataklık zaten.

erdemis21

Larva
Üye
Hocam un kurtları besinleri yemek yerine altına girip orada bekliyorlar