Kime derkenYasak deil knk ama kime gonderecekaib
Satın aldılarYasak deil knk ama kime gonderecekaib
İşe un kurdu var sıkıntı olur mubazen soruyorlar içinde ne var diye
İçinde kırılcak cam var dersek bence bakmazlar.Ptt den un kurdu canlı vs yollamaya çalışmayın açıp bakıyorlar bursada
Sahibinden sitesinden sattımPtt yi önermiyorum dolaptan işi çözebilirsiniz hem ptt den daha ucuz olur hemde içinde ne var diye bakmazlar
Bizim burda yasak değil ben karınca kurt aldım MNG kargoda da yasak değil bana sordular ne geldi diye un kurdu dedim hı dedi bide karınca dedim karınca mi dedi şaşırdı sadece PTT değilde Aras ilr MNG öneririmAras kargo da yasak
Kırılcak cam vs diyip verebilirsin canlı yem dicene kırılabilir cam de.Dolapta canlı yem kategorisi yok
Canlı yem olarak un kurdu felan yasak deil diyebiliyorum yoksa Hepsiburada Trendyol gibi firmalar satamazkırılacam var deyip gönderebilirsin bakmıyorlar ve fazla delik açmaki anlamasınlar
!!!ayrıca kargo ile canlı yollamak kesinlikle yasak sakın canlı yem demeyin hiç bir zaman!!!
@Quenix
Onlarda gizliden satio diye biliyorum ve canlı yem yasak aldıysanız fark etmissinizdirCanlı yem olarak un kurdu felan yasak deil diyebiliyorum yoksa Hepsiburada Trendyol gibi firmalar satamaz
Büyük firma oldukları için kargo şirketleri ile anlaşmalı oluyorlar. Gizliden iş yürütmüyorlar. Canlı yemi göndereceğiniz vakit üstüne başka ufak tefek şeylerden koyun anlaşılmaz geneldeOnlarda gizliden satio diye biliyorum ve canlı yem yasak aldıysanız fark etmissinizdir
Dm gelir misinÖzür dilerim yanlış bilgiye sahipmisim teşekkürler Ares ama hala fikrimde eminim canlı yem göndermek yasak
Canlı herhangi bir canlıyı göndermek yasak zatenÖzür dilerim yanlış bilgiye sahipmisim teşekkürler Ares ama hala fikrimde eminim canlı yem göndermek yasak