Gönderirde hangilerini seçmeliyimdiye bilgilenmek istedim teşekkürler hocamHocam ben bildiğimiz yulaf kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Ayrıca satıcı yataklığın içinde gönderir diye tahmin ediyorum.
Sağol hocam öyle yapmaya karar verdim teşekkürlerHocam mısır unu, buğday unu ve kepek unlarını karıştırıp kullanmanızı tavsiye ederim.
BendeArkadaşlar 50 adet bi satıcıdan un kurdu aldım hafta sonu gelecek onlara yataklık nasıl yapacağım forumda bakım rehberini okudum ama hangisiyle yapacam bilemedim bilgili arkadaşlardan yardım alabilir miyim tavsiyeniz nedir?
Sürekli yataklık almak pek sürdürülebilir olmayabilir. Onun yerine kepek ve mısır unu gayet yeterli oluyor. Ben yaklaşık bir yıldır bu karışımı kullanıyorum. Kepek sulu besinlere genelde yapışıyor ve yataklığın tamamen nemlenmesine engel oluyor. Temiz de kalıyor genel olarak. Tavsiye ederim.Bazı sitelerde un kurdu yataklığı adında ürün satıldığını gördüm.
Geçmiş olsun.Un faktörü önemli yataklıkta.
Fazla koymamanızı öneririm.
Daha önceden açmış olduğum konu da un kurdu farmıma forum üyelerinin de yorumu ile mite olduğunu düşündüğümüz canlılar vardı. Tüm üretimim çöp oldu. Sizin de yaşamanızı istemem.
Yulaf konusunda da; yulaf un kadar olmasa da nemi tutuyor. Vereceğiniz besini yataklığa temas etmeyecek şekilde asetat yada yağlı kağıt üzerine koymanız diğer bir önerimdir.
Oranlamak gerekirse: 4 yemek kaşığı yulaf koyacaksanız 1 er şeker kaşığı miktarında un çeşitlerinizi harmanlayabilirsiniz.
Şimdiden iyi farmlar dilerim.
Geçmiş olsun hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkürlerUn faktörü önemli yataklıkta.
Daha önceden açmış olduğum konu da un kurdu farmıma forum üyelerinin de yorumu ile mite olduğunu düşündüğümüz canlılar vardı. Tüm üretimim çöp oldu. Sizin de yaşamanızı istemem.
Yulaf konusunda da; yulaf un kadar olmasa da nemi tutuyor. Vereceğiniz besini yataklığa temas etmeyecek şekilde asetat yada yağlı kağıt üzerine koymanız diğer bir önerimdir.
Oranlamak gerekirse: 4 yemek kaşığı yulaf koyacaksanız 1 er şeker kaşığı miktarında un çeşitlerinizi harmanlayabilirsiniz.
Hocam yulaf ve mısır unu karşıtırıp kullanmaya karar verdim plastik saklama kabında bakmayı düşünüyorum herkese bilgilerini paylaştıkları için teşekkürler.Un faktörü önemli yataklıkta.