İnce öğütülmüş yulaf yeter isterseniz mısır unu veya kepekte karıştırabilirsiniz.Un kurdu için yataklık nasıl yapabilirim?
Çoğu kişi sadece kepek unuyla yapıyor. Fazla kasmaya gerek olduğunu düşünmüyorum ben şahsen.Un kurdu için yataklık nasıl yapabilirim?
Ben sadece ince öğütülmüş yulaf kullanıyorum.Çoğu kişi sadece kepek unuyla yapıyor. Fazla kasmaya gerek olduğunu düşünmüyorum ben şahsen.
Marketlerde bulabilir miyimBen sadece ince öğütülmüş yulaf kullanıyorum.
Bide kaç günde bi değiştiriyorsunuzBen sadece ince öğütülmüş yulaf kullanıyorum.
Arkadaşa sordunuz ama aktarlarda bulabilirsiniz galibaMarketlerde bulabilir miyim
Küflenme yoksa, uzun süre yetiyor, belli bir süresi yok .Yapısı bozulduğunda (un daha da inceldiğinde ) değiştirebilirsin. Süre ,ne kadar un kullandığına ve kurtların sayısına göre değişir. Özetle sık değiştirilen bir şey değilBide kaç günde bi değiştiriyorsunuz
Çok teşekkür ederimArkadaşa sordunuz ama aktarlarda bulabilirsiniz galiba
Küflenme yoksa, uzun süre yetiyor, belli bir süresi yok .Yapısı bozulduğunda (un daha da inceldiğinde ) değiştirebilirsin. Süre ,ne kadar un kullandığına ve kurtların sayısına göre değişir. Özetle sık değiştirilen bir şey değil
Rica ederim. Yine de diğer hocalardan teyit alalım.Çok teşekkür ederim
Tamamdır teşekkür ederimBulabiliyorsanız tavsiyem olarak sadece kaba kepek kullanmanız. Eğer bulamıyorsanız zincir marketlerde satılan herhangi bir sade yulaf ezmesini kullanabilirsiniz. Herhangi bir karışım yapmanıza gerek yok, dediklerimden sadece birini kullanmanız yeterli olur. Şunun unu, bunun unu vs. kullanırsanız, un kurtlarının dışkısı ile yataklık birbirine karışacağı için yataklığın ne zaman bittiğini ayırt etmeniz zorlaşır. Çok iyi bir yataklık karışımı istiyorsanız, dediklerimin içine az miktar toz civciv yemi karıştırabilirsiniz.