Sadece yulaf ezmesi ve civciv yemi ile güzel bir yataklık yapabilirsin. Un kullanmanı tavsiye etmem.Un kurdu yataklığı nasıl olmalı? Normal un, yulaf, kepek unu, irmik ve tavuk yer mi, bunların hepsi olur mu, ve başka ne girebilir?
Böceklere de yataklık lazım mı ve yumurta kabı da koymalı mıyım?
Ben bu fikre katılmıyorum. Larvaların güzel ve çeşitli yemlerle beslenmesi gereklidir. Eğer çeşitli besinleri olmayan ve sürekli aynı besini tüketen kurtlarınız varsa, bu kurtlar protein ve besin açısından çok düşük değerlere sahip olacaklardır.Sadece yulaf ezmesi ve civciv yemi ile güzel bir yataklık yapabilirsin. Un kullanmanı tavsiye etmem.
Unlar da yeteri kadar besin yok un kullanmak saçmalık.Ben bu fikre katılmıyorum. Larvaların güzel ve çeşitli yemlerle beslenmesi gereklidir. Eğer çeşitli besinleri olmayan ve sürekli aynı besini tüketen kurtlarınız varsa, bu kurtlar protein ve besin açısından çok düşük değerlere sahip olacaklardır.
Unutmayın, canlı yeminizi ne kadar güzel ve sağlıklı beslerseniz, beslediğiniz canlı da o kadar sağlıklı olur.
İyi hobiler.
Dediğiniz şeyin kaynklarını bana sunarsanız iyi olur. Aksi taktirde böyle bir savunma yapmak pek mantıklı değil. Zaten un kurtlarının ana besin kaynağı tahıl ürünleridir.Unlar da yeteri kadar besin yok un kullanmak saçmalık.