Un kurdu yataklığının içerisinde neler var ?
Bizim forumdan foto cektim
TeşekkürlerMısır unu , bugday unu , Kepek unu ( önemli )
Karıştır yeterli kimisi galeta unu da katıyor
yataklık kullanmadan nasıl besliyorsunuz? merak ettimBen yataklık kullanmıyorum. Gelişimi daha kontrollü oluyor. Besleme sıklık ve şekline bağlı olarak gelişimlerini kontrol altına alabilirsin
Haftada 1 kez "patates elma armut salatalık vs" dilimi verip ertesi gün alıyorumyataklık kullanmadan nasıl besliyorsunuz? merak ettim
İyide un kurtları böyle sağlıklı yaşamaz herzaman besin alamaycağı için daha sağlıksız bir yem olur (Yemine nası bakarsan canlında öyle olurHaftada 1 kez "patates elma armut salatalık vs" dilimi verip ertesi gün alıyorum
Yüksek sayılarsa üretimde böyle şeylere önem verilmez genellikleİyide un kurtları böyle sağlıklı yaşamaz herzaman besin alamaycağı için daha sağlıksız bir yem olur (Yemine nası bakarsan canlında öyle olur
Tuğkan abi)
Tek tip yemde dediğin doğru. Fakat bunun çok detayı var mesela un kurdunun protein ve yağ oranı vs. Özet olarak ben karma besleme yapıyorum asıl protein kaynağım un kurdu değil ✌️🙂İyide un kurtları böyle sağlıklı yaşamaz herzaman besin alamaycağı için daha sağlıksız bir yem olur (Yemine nası bakarsan canlında öyle olur
Tuğkan abi)
Sana katılıyorum ama yataklık olması yine fayda eder ama pek bir fark yaratmaz onu söylemeye çalıştım😄Tek tip yemde dediğin doğru. Fakat bunun çok detayı var mesela un kurdunun protein ve yağ oranı vs. Özet olarak ben karma besleme yapıyorum asıl protein kaynağım un kurdu değil ✌️🙂