un kurdu yataklık

Emre52ege52

Yumurta
Üye
Bizim forumdan foto cektim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-09-20-20-57-56.png
    Screenshot_2022-09-20-20-57-56.png
    60.7 KB · Görüntüleme: 48

FerhatDumann

Yumurta
Üye
Mısır unu , bugday unu , Kepek unu ( önemli )
Karıştır yeterli kimisi galeta unu da katıyor

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
en uygun vede iyisi kepek sade kepeğe bayılıyorlar

Kadircıkla

Pupa
Üye
Ben yataklık kullanmıyorum. Gelişimi daha kontrollü oluyor. Besleme sıklık ve şekline bağlı olarak gelişimlerini kontrol altına alabilirsin

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Haftada 1 kez "patates elma armut salatalık vs" dilimi verip ertesi gün alıyorum
İyide un kurtları böyle sağlıklı yaşamaz herzaman besin alamaycağı için daha sağlıksız bir yem olur (Yemine nası bakarsan canlında öyle olur
Tuğkan abi)

ToxiTkAn

Replete
Yardımsever
Üye
İyide un kurtları böyle sağlıklı yaşamaz herzaman besin alamaycağı için daha sağlıksız bir yem olur (Yemine nası bakarsan canlında öyle olur
Tuğkan abi)
Yüksek sayılarsa üretimde böyle şeylere önem verilmez genellikle
Bir zaman sonra yataklık masrafı çok artıcaktır birde kontrol etmek yataklık içinde oldukça zor olacaktır bu yüzden yataklık kullanımı yada az kullanımı devasa üretimlerde daha mantıklı

Kadircıkla

Pupa
Üye
Tuğkan abi)
Tek tip yemde dediğin doğru. Fakat bunun çok detayı var mesela un kurdunun protein ve yağ oranı vs. Özet olarak ben karma besleme yapıyorum asıl protein kaynağım un kurdu değil ✌️🙂

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Tek tip yemde dediğin doğru. Fakat bunun çok detayı var mesela un kurdunun protein ve yağ oranı vs. Özet olarak ben karma besleme yapıyorum asıl protein kaynağım un kurdu değil ✌️🙂
Sana katılıyorum ama yataklık olması yine fayda eder ama pek bir fark yaratmaz onu söylemeye çalıştım😄