Kutuyu unla doldurmana gerek yok az biraz gömülecekleri kadar olsun yeter ama sos kabındansa saklama kabına geçmeni tavsiye ederimPlastik sos kabında un kurtları var. Yataklık olarak mısır unu, yulaf ezmesi koydum. Az miktarda illa unla doldurmam şart mı?
Yulaf ve mısır unu karışımı un kurdu yataklığı un seviyesini fotoğraftan görebilirsinKutuyu unla doldurmana gerek yok az biraz gömülecekleri kadar olsun yeter ama sos kabındansa saklama kabına geçmeni tavsiye ederim
Galeta tam buğday vesayre vesayre çoğaltılabilir ama bence gerek yok besin değeri çok oluncada çok büyüyolar sürekli pupa ve böceklerle uğraşıyorsun seri üretim yapmicaksan gerek yok yapicaksanda yataklık la değil sıvı besin takviyesi yeticektir kabak salatalık gibiMısır unu yulaf unu ekledim, başka kepek unu dışında ne koyabilirim?
Bende mikrolar var bunlar kaç gün sonra pupaya geçerler, karanlık ortam mı daha iyi olur aydınlık mı?Yulaf ve mısır unu karışımı un kurdu yataklığı un seviyesini fotoğraftan görebilirsin
Galeta tam buğday vesayre vesayre çoğaltılabilir ama bence gerek yok besin değeri çok oluncada çok büyüyolar sürekli pupa ve böceklerle uğraşıyorsun seri üretim yapmicaksan gerek yok yapicaksanda yataklık la değil sıvı besin takviyesi yeticektir kabak salatalık gibi