Un kurdu nereden bulurum?

okanbabbba

Yumurta
Üye
Merhaba, messor türü kolonim 8-10 işçili ve artık protein vermek istiyorum. İnternet üzerinden baktığımda belli bir miktar altında alabileceğim bir yer bulamadım adet satış yapan yer nereden bulurum?

yücehayvanat

Media
Üye
Merhaba, messor türü kolonim 8-10 işçili ve artık protein vermek istiyorum. İnternet üzerinden baktığımda belli bir miktar altında alabileceğim bir yer bulamadım adet satış yapan yer nereden bulurum?
Messor koloniniz için zorunlu değil, eğer çok ihtiyacınız varmış gibi hissetmiyorsanız şimdilik almazsanız da olur

Yağız13

Yumurta
Üye
Hocam bazı petshoplarda var bide internetten satanlar var onlardan alabilirsiniz

okanbabbba

Yumurta
Üye
Messor koloniniz için zorunlu değil, eğer çok ihtiyacınız varmış gibi hissetmiyorsanız şimdilik almazsanız da olur
Bilmiyorum gördüğüm yazıtlar protein zorunlu olarak gösteriyor kararsızım.

Hocam bazı petshoplarda var bide internetten satanlar var onlardan alabilirsiniz
İnternet üzerinden baktıklarım belirli bir sepet fiyatı yapmamı istiyor öyle olunca da miktarı çok fazla oluyor sanırım petshopları tek tek gezecem.

iambmys9

Yumurta
Üye

Ben buradan aldım; umarım reklam olarak sayılmaz: https://www.ankaracanliyem.com/

Daha önce birkaç pet shop’a sormuştum ancak hiçbirinde yoktu. Belki sizin bulunduğunuz yerdeki pet shop’larda vardır. Ayrıca balıkçılık malzemeleri satan av bayilerine de sorabilirsiniz. Balıkçılar için canlı yem satıyor olabilirler.

ege0604

Pupa
Üye
Öncelikle hangi ilde yaşıyorsun? Yaşadığın ildeki petshoplara ve kuş yemi satan yerlere sorabilirsin ben uşakta baya aradıktan sonra instagrama uşak un kurdu yazarak bir instagram sayfasında bulmuştum :D.

okanbabbba

Yumurta
Üye
Ben buradan aldım; umarım reklam olarak sayılmaz: https://www.ankaracanliyem.com/

Daha önce birkaç pet shop’a sormuştum ancak hiçbirinde yoktu. Belki sizin bulunduğunuz yerdeki pet shop’larda vardır. Ayrıca balıkçılık malzemeleri satan av bayilerine de sorabilirsiniz. Balıkçılar için canlı yem satıyor olabil
Teşekkür ederim hocam bilgilendirmeniz için.

Öncelikle hangi ilde yaşıyorsun? Yaşadığın ildeki petshoplara ve kuş yemi satan yerlere sorabilirsin ben uşakta baya aradıktan sonra instagrama uşak un kurdu yazarak bir instagram sayfasında bulmuştum :D.
Kayseri de yaşıyorum büyükşehir olduğu için bulmam kolay olabilir gibi ama yorucu olacak gibi hissediyorum. Kayseri de sizin dediğiniz yöntem ile bakayım belki vardır satıcısı teşekkür ederim.

ege0604

Pupa
Üye
Teşekkür ederim hocam bilgilendirmeniz için.

Kayseri de yaşıyorum büyükşehir olduğu için bulmam kolay olabilir gibi ama yorucu olacak gibi hissediyorum. Kayseri de sizin dediğiniz yöntem ile bakayım belki vardır satıcısı teşekkür ederim.
Google a kayseri un kurdu yazmam yetti bir sürü telefon numarası ve facebook grubu var bol şans.