Un kurdu nereden bulabilirim

Nadir

Yumurta
Üye
Merhabalar ben canlı yem için un kurdu almak istiyorum ama nereden bulabilirim bana yardımcı olabilir misiniz

toprakfr

Yumurta
Üye
benim kraliçe de yumurtlayalı 2 3 hafta oluyor almam gerek un kurdu. daha önce alan arkadaşlar vardır mutlaka yardımcı olursanız seviniriz.

Nadir

Yumurta
Üye
Benim kralicem de daha yeni yumurta bıraktı bı on tane var ben şimdiden aramaya başlayayım dedim riske atmamak için

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Merhabalar ben canlı yem için un kurdu almak istiyorum ama nereden bulabilirim bana yardımcı olabilir misiniz

Benim bildiğim canlı gönderim garantili bir tek yıldırım reklam (yıldırım canlı yem) gönderim sağlıyor bunun dışında antalya çekirge ve ankara canlı yemden de alabilirsiniz fakat unkurdu ankarayı tavsiye etmem fiyatları çok kaçık bunların dışında kargodan çekiniyorsanız bulunduğunuz ilde bu işi yapanları arayıp elden alabilirsiniz benim tavsiyem dubia almanız hiçbir kolonim un kurdu yemiyor ama dubiayı kabuğuna kadar sıyırıyorlar ve son olarak yataklık almayı unutmayın iyi hobiler .

Nadir

Yumurta
Üye
O zaman buraya yazayım ben Gaziantep te oturuyorum eğer Gaziantep te oturan varsa benle iletişime geçerse sevinirim

sprintleader

Yumurta
Üye
Micro un kurdu almanız daha iyi olacaktır kolonileriniz ve besleyeceğiniz hayvanlar küçükse ben Denizli'de oturduğum için Antalya çekirgeden temin ediyorum Ankara'ya yakınsanız Ankara canlı yemden alabilirsiniz zaten 1 kere almanız yeterli olacaktır devamında siz üretebilirsiniz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat olarak da çok pahalı değil ben 1000 micro un kurdunu ve bolca yataklığı toplam 59 TL'ye aldım

Bakraes

Yumurta
Üye
Benim bildiğim canlı gönderim garantili bir tek yıldırım reklam (yıldırım canlı yem) gönderim sağlıyor bunun dışında antalya çekirge ve ankara canlı yemden de alabilirsiniz fakat unkurdu ankarayı tavsiye etmem fiyatları çok kaçık bunların dışında kargodan çekiniyorsanız bulunduğunuz ilde bu işi yapanları arayıp elden alabilirsiniz benim tavsiyem dubia almanız hiçbir kolonim un kurdu yemiyor ama dubiayı kabuğuna kadar sıyırıyorlar ve son olarak yataklık almayı unutmayın iyi hobiler .
hocam ankara canlı yemden sipariş verdim de bi gidip şubeden mi alıyoruz yoksa onlar eve getiriyorlar mı

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
İkisini de yapabilirsiniz, bu sıcakta şubeden teslim almanız en iyisi.

Ertugrulmustuluk09

Media
Yardımsever
Üye
Micro un kurdu almanız daha iyi olacaktır kolonileriniz ve besleyeceğiniz hayvanlar küçükse ben Denizli'de oturduğum için Antalya çekirgeden temin ediyorum Ankara'ya yakınsanız Ankara canlı yemden alabilirsiniz zaten 1 kere almanız yeterli olacaktır devamında siz üretebilirsiniz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat olarak da çok pahalı değil ben 1000 micro un kurdunu ve bolca yataklığı toplam 59 TL'ye aldım
Hocam nereden ve ne zaman 1000 mikro un kurdu ve bolca yataklığı 59tlye aldınız 😅