Hocam ucuz olarak ant store turkey önerebilirim bu aralar forumda ürünlerin kalitesiz geldiğini söyleyen arkadaşlar var onlar yine buraya hakkinda ki deneyimlerini paylaşırlar.Herkese merhaba. Ben karıncalar için alışveriş yapmak istiyorum. Formikaryum, hortum, tıpa tarzı şeyler almak istiyorum. Bana uygun, ucuz fiyatlı ve güvenilir bir site önerebilir misiniz?
Merhabalar, kesinlikle Antstic üzerinden almanızı tavsiye ediyorum. Antstore Turkey’i kesinlikle tercih etmeyin. Başlığa yazdığınız un kurdunu da Ankaracanlıyem üzerinden alabilirsiniz.Herkese merhaba. Ben karıncalar için alışveriş yapmak istiyorum. Formikaryum, hortum, tıpa tarzı şeyler almak istiyorum. Bana uygun, ucuz fiyatlı ve güvenilir bir site önerebilir misiniz?
Merhabalar, maalesef bilmiyorum.antistic hangi kargo firması ile çlışıyor
Siz sipariş etmediniz mi hiç?Merhabalar, maalesef bilmiyorum.
Hayır, etmedim.Siz sipariş etmediniz mi hiç?
Kaliteli olduğunu nerden biliyorsunuz?Hayır, etmedim.
Forumda gezdiğim süre boyunca ve izlediğim videolarda, ürünlerinin ne tarz olduklarını gördüm. Ayrıca forumda, diğer sitelerden alışveriş yapıp pişman olan çok kişiye rastladım. Fakat Antstic hakkında henüz hiçbir kötü yoruma denk gelmedim. Ve ben de Antstore Turkey üzerinden alışveriş yapıp pişman olan biriyim. Kesinlikle Antistic sitesini öneriyorum.Kaliteli olduğunu nerden biliyorsunuz?
Adama WhatsAppdan yazdım bakmıyorForumda gezdiğim süre boyunca ve izlediğim videolarda, ürünlerinin ne tarz olduklarını gördüm. Ayrıca forumda, diğer sitelerden alışveriş yapıp pişman olan çok kişiye rastladım. Fakat Antstic hakkında henüz hiçbir kötü yoruma denk gelmedim. Ve ben de Antstore Turkey üzerinden alışveriş yapıp pişman olan biriyim. Kesinlikle Antistic sitesini öneriyorum.
Saat 1'de bakmaması normal gibiAdama WhatsAppdan yazdım bakmıyor))
Hepsijetantistic hangi kargo firması ile çlışıyor
Saat 1 de yazmadim ki 🙏🙏Saat 1'de bakmaması normal gibi.
Herkes meşgul olabilir. Sonuçta. adamın da bir hayatı var yaniSaat 1 de yazmadim ki 🙏🙏
Selamlar, antistic'ten gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz, fiyat konusu görece olduğu için ucuz ya da pahalı bir yorum yapmak istemiyorum ancak gerçek anlamda kaliteli olduğunu ve çok hızlı dönüş yaptıklarını söyleyebilirim. forumda da kullanıcı ilgili sitenin sahibi @mimasesHerkese merhaba. Ben karıncalar için alışveriş yapmak istiyorum. Formikaryum, hortum, tıpa tarzı şeyler almak istiyorum. Bana uygun, ucuz fiyatlı ve güvenilir bir site önerebilir misiniz?