Aklında bir soru işareti varsa bana sorabilirsin beslemede birkaç aylık deneyimim olsada büyük sıkıntılar çekip çok araştırma yaptım.Teşekkür ederim. Yani kısaca teraryum yumurta kabı yataklık patates kombosu yeterli olur mu?
Havuç en iyi besin mümkünse havuç ver yumurta kartonuda saklanmaları için evrelerini ayırırsın böcekleri ayrı bir kaba yataklıkla beraber döngüyü yaparsınTeşekkür ederim. Yani kısaca teraryum yumurta kabı yataklık patates kombosu yeterli olur mu?
Aklıma takılan tek şey bunlar böceğe dönüşünce ne yapmalıyım? yumurta bıraktı döngü devam etti diyelim, bu siyah böcekler daha işime yaramayacak, ve gereksiz kaynak harcayacaklar. Onlardan kurtulalı mıyım yoksa yeniden yumurtlamaları için gerekli mi?Aklında bir soru işareti varsa bana sorabilirsin beslemede birkaç aylık deneyimim olsada büyük sıkıntılar çekip çok araştırma yaptım.
Böcekleri ayrı bir kaba nasıl almalıyım? Biraz tiksintim varda böceklere karşı.Havuç en iyi besin mümkünse havuç ver yumurta kartonuda saklanmaları için evrelerini ayırırsın böcekleri ayrı bir kaba yataklıkla beraber döngüyü yaparsın
Böcekler tekrar yumurtlar zaten ömürleride çok uzun değil dursunAklıma takılan tek şey bunlar böceğe dönüşünce ne yapmalıyım? yumurta bıraktı döngü devam etti diyelim, bu siyah böcekler daha işime yaramayacak, ve gereksiz kaynak harcayacaklar. Onlardan kurtulalı mıyım yoksa yeniden yumurtlamaları için gerekli mi?
Tamamdır teşekkürlerBöcekler tekrar yumurtlar zaten ömürleride çok uzun değil dursun
Böcekler uçamaz tırmanamaz(pürüzsüs bir plastikse) kaşıkla al istersen iğrenirsenAklıma takılan tek şey bunlar böceğe dönüşünce ne yapmalıyım? yumurta bıraktı döngü devam etti diyelim, bu siyah böcekler daha işime yaramayacak, ve gereksiz kaynak harcayacaklar. Onlardan kurtulalı mıyım yoksa yeniden yumurtlamaları için gerekli mi?
Böcekleri ayrı bir kaba nasıl almalıyım? Biraz tiksintim varda böceklere karşı.
Evet kesinlikle bir dişi böcek yaklaşık hayatı boyunca 500 adet yumurta yumurtluyor. Döngüyü devam ettirecek olan onlar ayrıca ben patates ve havuç karışımı ile dönüşümlü besliyorum ama havuç daha geç küflendiği için daha garanti.Aklıma takılan tek şey bunlar böceğe dönüşünce ne yapmalıyım? yumurta bıraktı döngü devam etti diyelim, bu siyah böcekler daha işime yaramayacak, ve gereksiz kaynak harcayacaklar. Onlardan kurtulalı mıyım yoksa yeniden yumurtlamaları için gerekli mi?
Böcekleri ayrı bir kaba nasıl almalıyım? Biraz tiksintim varda böceklere karşı.
Şimdi şöyle olmalı diyorsun yanlış anlamadıysam. İki ayrı kap olacak, bunların birisi bildiğimiz un kurtlarını beslediğim, üst üste yumurta kabı olan bir kap. Bu kapta kurtlar büyüyünce böceğe dönüşecek, ve bunları ayrı bir kaba alarak orada yumurtlamalarını sağlamalıyım yani öyle mi?Böcekler uçamaz tırmanamaz(pürüzsüs bir plastikse) kaşıkla al istersen iğrenirsen
Evet aynen öyle forumdaki rehberi okursan daha iyi anlarsın Karınca çiftliğimin un kurdu bakımı videosunuda izlemeni öneriririm.Şimdi şöyle olmalı diyorsun yanlış anlamadıysam. İki ayrı kap olacak, bunların birisi bildiğimiz un kurtlarını beslediğim, üst üste yumurta kabı olan bir kap. Bu kapta kurtlar büyüyünce böceğe dönüşecek, ve bunları ayrı bir kaba alarak orada yumurtlamalarını sağlamalıyım yani öyle mi?
Çok teşekkür ederim.Evet aynen öyle forumdaki rehberi okursan daha iyi anlarsın Karınca çiftliğimin un kurdu bakımı videosunuda izlemeni öneriririm.
Çok teşekkür ederim.Evet kesinlikle bir dişi böcek yaklaşık hayatı boyunca 500 adet yumurta yumurtluyor. Döngüyü devam ettirecek olan onlar ayrıca ben patates ve havuç karışımı ile dönüşümlü besliyorum ama havuç daha geç küflendiği için daha garanti.
Evet tamamen öyle hatta kendi sistemimin fotoğraflarını ekleyeceğim birazdan. 2 kapta da yataklık ve sebze bulunacak sadece pupaları ayrı yere al ve beklet ara faz gibi düşün.Şimdi şöyle olmalı diyorsun yanlış anlamadıysam. İki ayrı kap olacak, bunların birisi bildiğimiz un kurtlarını beslediğim, üst üste yumurta kabı olan bir kap. Bu kapta kurtlar büyüyünce böceğe dönüşecek, ve bunları ayrı bir kaba alarak orada yumurtlamalarını sağlamalıyım yani öyle mi?
Olur.Evet tamamen öyle hatta kendi sistemimin fotoğraflarını ekleyeceğim birazdan. 2 kapta da yataklık ve sebze bulunacak sadece pupaları ayrı yere al ve beklet ara faz gibi düşün.
Ne demek her zaman, aklına takılan birşey olursa bu konudan cevap verebilirsin.Teşekkürler tekrardan.