Un kurdu hakkında

conspire

Yumurta
Üye
Merhabalar herkese. Un kurdu alıcam 100 adet mikro. Daha önceden sipariş edenler acaba kaç tane ölü çıktı ortalama? İki kraliçem var çok fazlaya gerek yok şuan ama hani gidip %80'i falan ölürse 200 adet sipariş vereyim.

yağızalp

Replete
Üye
Ben aldığımda hiç ölü çıkmadı 100 adet orta boy almıştım

talha55

Nanitik
Üye
Anladım. Daha yeni bulduğum cataglyphis kraliçem için kullanıcam da orta boy büyük olur mu?
Yeniyse orta boya gerek yok, Ve un kurtları beklediğinizden hızlı büyüyor, Orta boy alırsanız 1 ayda (besleme sıklığınıza bağlı) pupaya girip böcek olurlar kontrolsüz bir üreme elde edersiniz, Alırsanız bence mikro alın şuan mikro alırsanız işçiler çıkana kadar orta boya gelir, Kesip yarısını verirsiniz, Şuan orta boy alırsanız işçileriniz çıkana kadar pupa olurlar.

conspire

Yumurta
Üye
Yeniyse orta boya gerek yok, Ve un kurtları beklediğinizden hızlı büyüyor, Orta boy alırsanız 1 ayda (besleme sıklığınıza bağlı) pupaya girip böcek olurlar kontrolsüz bir üreme elde edersiniz, Alırsanız bence mikro alın şuan mikro alırsanız işçiler çıkana kadar orta boya gelir, Kesip yarısını verirsiniz, Şuan orta boy alırsanız işçileriniz çıkana kadar pupa olurlar.
Tamamdır, teşekkür ederim.