Un kurdu böceği

İbrahim

Yumurta
Üye
Pupalar böcek olmaya başladı böcekleri besleme gerek varmı?

Emre52ege52

Replete
Üye
Beslemenize gerek var yoksa bocekler ucuyo

Emre52ege52

Replete
Üye
Canli yemin uzerine tiklarsaniz ulasirsiniz

Emre52ege52

Replete
Üye
Ben beslenmesi gerekiyo diye okumustum forumda bulursam atarim

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Tabi ikide böceklerin beslenmesi gerekiyor hemde kurtlardan daha çok açlığa ve susuzluğa dirençleri daha az yataklık çok sz tüketirler havuç kabak patates vs vs

İbrahim

Yumurta
Üye
Tabi ikide böceklerin beslenmesi gerekiyor hemde kurtlardan daha çok açlığa ve susuzluğa dirençleri daha az yataklık çok sz tüketirler havuç kabak patates vs vs
Tamam ama pupalarla birlikteler şuan patatesi pupalarla aynı yere koysam sıkıntı olurmu?

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Hayır problem olmaz yanlız ölen pupaları ayıklamaya özen göster ölenler hava alıp kurmaz ise patatesin altında kalırlarsa mite basar dikkat et ben böcek kabının hep yanlarına koyuyorum puparalı orta da boş kalıyor

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Ben baktım böcek ucmuyo diyo

Ben daha hayatımda uçtuklarını hiç görmedim uçabileceklerine de inanmıyorum onlarca böceğim ağzı açık kabımın içinde ölüyor uçabilecekseler uçarlardı zaten

İbrahim

Yumurta
Üye
Hayır problem olmaz yanlız ölen pupaları ayıklamaya özen göster ölenler hava alıp kurmaz ise patatesin altında kalırlarsa mite basar dikkat et ben böcek kabının hep yanlarına koyuyorum puparalı orta da boş kalıyor
Tamamdır bilgiler için sağol :)

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Böceklere de besin vermelisiniz, yoksa un kurdu böceklerinden kanibal davranış gözlemleyebilirsiniz. Ters dönen böceklerin yumuşak yerlerini yemeye başlarlar. Bu sefer yataklığı mite basabilir, iğrenç kokmaya başlayabilir ve yumurta verimi düşer.

İbrahim

Yumurta
Üye
Böceklere de besin vermelisiniz, yoksa un kurdu böceklerinden kanibal davranış gözlemleyebilirsiniz. Ters dönen böceklerin yumuşak yerlerini yemeye başlarlar. Bu sefer yataklığı mite basabilir, iğrenç kokmaya başlayabilir ve yumurta verimi düşer.
Tamamdır patates verdim.