Uçmazlar yani benimkiler hiç uçmadı bazı arkadaşlar uçtuğu söylüyor ama üstünü kapatırsanız hiç bir şey olmaz bir süreliğine lavralar ile durabilirler ama pupalar ile durmasınlar.Un kurdu böceği çıktı ama onları koyacak yerim yok. Bir de bana çok korkunç geliyorlar, uçmazlar değil mi? Evde annem olduğundan böcek konusunda sıkıntıdayım.
Çok aç kalmadıkları sürece uçmazlar.Un kurdu böceği çıktı ama onları koyacak yerim yok. Bir de bana çok korkunç geliyorlar, uçmazlar değil mi? Evde annem olduğundan böcek konusunda sıkıntıdayım.
Uçmazlar . Bırak aynı kabda dursunlar çok önemi yokUn kurdu böceği çıktı ama onları koyacak yerim yok. Bir de bana çok korkunç geliyorlar, uçmazlar değil mi? Evde annem olduğundan böcek konusunda sıkıntıdayım.
Pupaların aynı kapta durmaması gerekiyor.Uçmazlar . Bırak aynı kabda dursunlar çok önemi yok
Neyle beslenirler?Çok aç kalmadıkları sürece uçmazlar.
Şuan pupalarla yanyanalar😅Pupaların aynı kapta durmaması gerekiyor.
Pupalara zarar verebilirler. Patates verebilirsiniz.Neyle beslenirler?
Larvalardaki gibi patates ile mi beslenir?
Şuan pupalarla yanyanalar😅
Çokça kez aynı kabda bıraktım bir sorun oluşmadı 1 2 böcek sıkıntı çıkarmazPupaların aynı kapta durmaması gerekiyor.
Fakat onlar üreyecek ve böceklerin sayısı arttığında zarar verebilirler.Çokça kez aynı kabda bıraktım bir sorun oluşmadı 1 2 böcek sıkıntı çıkarmaz
5 tane böcek çıktı galiba saymadımÇokça kez aynı kabda bıraktım bir sorun oluşmadı 1 2 böcek sıkıntı çıkarmaz
Ozaman zarar verebilirler ama şuanlık endişelenilecek bir durum yok sadece pupalar çıkıp yeni pupalar oluşana kadar beklemeli , eğer ki yeni pupalar oluşmaya başlarsa o zaman ayırırFakat onlar üreyecek ve böceklerin sayısı arttığında zarar verebilirler.
Dediğim gibi bir süreliğine dursunlar. En kısa zamanda orta boy bir kap edinin.5 tane böcek çıktı galiba saymadım
Lafımı geri alıyorum en az 8 tane böcek var5 tane böcek çıktı galiba saymadım
Böcekleri koyacağım yere sadece yataklık mi koymam lazım ?Dediğim gibi bir süreliğine dursunlar. En kısa zamanda orta boy bir kap edinin.
Yumurtlamaları ve saklanmaları için yumurta kartonu da koymalısınız.Böcekleri koyacağım yere sadece yataklık mi koymam lazım ?