Un Kurdu açlıktan ölür mü?

Elatnos

Yumurta
Üye
1 2 hafta evden uzağa gidince un kurtları açlıktan ölür mü?

Emir1

Pupa
Üye
1-2 hafta evden uzak kalacaksan açlıktan ölmezler ama susuzluktan öleceklerdir.

Emir1

Pupa
Üye
Su kristallerine bakabilirsin Ankara canlı yemde satılıyor, ben şahsen daha önce kullanmadım ama.

Alper

Nanitik
Üye
buzdolabına koyabilirsin un kurtlarını. kış uykusuna geçip metabolizmalarını yavaşlatacaklardır. böylece besin tüketimi azaltılabilir ve gelişim durur. ama susuzluk sorun olur mu pek bilmiyorum

Elatnos

Yumurta
Üye
buzdolabına koyabilirsin un kurtlarını. kış uykusuna geçip metabolizmalarını yavaşlatacaklardır. böylece besin tüketimi azaltılabilir ve gelişim durur. ama susuzluk sorun olur mu pek bilmiyorum
Kaç derecelerde kış uykusuna geçerler

Alper

Nanitik
Üye
Kaç derecelerde kış uykusuna geçerler
16 derece altında kış moduna geçerler. 4-5 derece altında ölürler. buzdolabı genelde 6-8 derece civarındadır. balkona da koyabilirisiniz eğer ısı 5 derece altına düşmüyorsa

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Dostum öleceği söylense de ölmüyorlar. Gerçekten aylarca hiçbir şey yemeden, içmeden yaşadıklarını gördüm. Birbirlerini yiyip bir şekilde yaşıyorlar. Un kurtları ölümsüzdür 😄. Sen yine de besinlerini eksik etmemeye özen göster.

Subutay

Yumurta
Üye
Gitmeden önce bir parça kırmızı elma ver giderken al susuzluktan veya açlıktan ölmeleri için 2 hafta değil 2 ay bile yeterli olmayabilir. (tecrübeye sabit)

Elatnos

Yumurta
Üye
Dostum öleceği söylense de ölmüyorlar. Gerçekten aylarca hiç bir şey yemeden, içmeden yaşadıklarını gördüm. Birbirlerini yiyip bir şekilde yaşıyorlar. Un kurtları ölümsüzdür 😄. Sen yine de besinlerini eksik etmemeye özen göster.
Gitmeden önce bir parça kırmızı elma ver giderken al susuzluktan veya açlıktan ölmeleri için 2 hafta değil 2 ay bile yeterli olmayabilir. (tecrübeye sabit)
Tamamdır teşekkür ederim cevaplarınız için

Alper

Nanitik
Üye
tecrübe edenler varmış. gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz demekki 😊